nunta gherla angela rusu sala crystal ballroom dej cluj

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca cooperatista alianta cluj gherla credit dobanda iclod bobalna dej pub vanzare vintage gherla locuri de munca gherla contabil mariflor dej cluj locuri de munca gherla dej cluj sala jocuri operator sloturi

politie sofer etilotest

Doi șoferi de peste 60 de ani prinși băuți la volan la Gherla și Iclod

Vârsta înaintată n-a părut să fie un obstacol pentru doi vârstnici, care au consumat alcool și s-au urcat la volan.

Un bărbat este cercetat de poliţiştii de la Compartimentul Rutier Gherla, după ce a fost depistat conducând un autoturism, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Poliția Rurală Gherla a prins un alt șofer băut, la Iclod.

Luni, 6 august, în jurul orei 12.45, poliţiştii Compartimentului Rutier Gherla au depistat un bărbat în vârstă de 60 de ani, din Gherla, care conducea un autoturism pe strada Clujului din municipiu, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de peste 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care bărbatul a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

In aceeași zi, în jurul orei 19.40, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Gherla, în colaborare cu poliţişti din cadrul Compartimentului Rutier Gherla, au depistat pe raza localităţii Iclod, un bărbat în vârstă de 72 de ani, din localitate, care conducea un autoturism deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a reieşit faptul că acesta avea o concentraţie de peste 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

foto: arhiva

sus(1)jos(5)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns