taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
apartament vanzare gherla
apartament vanzare gherla
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla angajare infirmiera camin varstnici rebeca santioana taga gherla cluj creare site web gherla dej cluj
accident capusu mare

Doi șoferi au murit în accident pe șoseaua Cluj-Oradea, la Căpușu Mare – VIDEO

Doi conducători auto au murit joi dimineața, în urma unui accident rutier produs pe șoseaua Cluj-Oradea, în zona localității Căpușu Mare.

În jurul orei 6.15, un conducător auto în vârstă de 21 de ani, din comuna Căpușu Mare, care circula spre Cluj-Napoca, a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule care se afla în fața sa. Autoturismul a pătruns pe sensul opus, unde a lopvit un alt autovehicul, condus de un bărbat în vârstă de 59 de ani, din comuna Gilău.

Au intervenit două autospeciale și două echipaje SMURD. La fața locului, pompierii au găsit un autoturism și o autoutilitară avariate, în care se aflau încarcerați șoferii celor două autovehicule. Ambii bărbați erau în stop cardiorespirator.

Pompierii au acționat de urgență cu echipamentele hidraulice pentru a asigura accesul la cele două victime și pentru a efectua extragerea acestora fără agravarea leziunilor suferite.

Salvatorii au început imediat manevrele de resuscitare pentru ambele persoane, însă, din păcate, după mai bine de o oră de eforturi, s-a constatat că nu au putut readuce semnalele vitale pentru aceștia, astfel că s-a declarat decesul.

La fața locului se mai afla un ansamblu de autovehicule, respectiv autoturism și remorcă, care a fost acroșat în accident, însă ocupanții nu au solicitat consult medical.

Conducătorul ansamblului de vehicule a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, cu rezultat.

sus(0)jos(5)
apollo livada mobila angajare muncitor angajare sofer tir gherla dej cluj

Faci un comentariu sau dai un răspuns?