hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca alianta cluj dobanda gherla gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj locuri de munca gherla dej cluj sofer mariflor spalatorie auto self service gherla petrom locuri de munca gherla angajare sofer livrare pizzerie al kimbo locuri de munca gherla dej cluj cusatoareasa croitoreasa

claudiu popa emma zeicescu

Doi prezentatori de la Realitatea TV și TVR, cercetați pentru deținere de cannabis

Doi prezentatori de televiziune ar fi fost prinși la un festival de muzică, având asupra lor tigarete care conțineau cannabis.

Pe 13 septembrie, realizatorul de emisiuni de la Antena3, Mircea Badea, a publicat pe pagina personală de Facebook fotografii cu cei doi, cu mesajul „Ce poze frumoase! Le-am găsit pe preșul de la bloc. Cine o fi artistul fotograf? Și unde or fi făcute? P.S. Mă duc și mâine la preș. Și poimâine.”

tigara cannabis

foto: Facebook/Mircea Badea chiar el

A doua zi, DIICOT a confirmat informaţiile apărute în spaţiul public, cu privire la faptul că „o vedetă de la TVR şi un prezentator de la Realitatea TV ar fi fost anchetăţi de DIICOT pentru deţinere de substanţe interzise” și a anunțat că pe 21 august a fost înregistrat un dosar penal în care se efectuează cercetări „în rem”, sub aspectul săvârşirii infracţiunii privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

Joi, 11 octombrie, DIICOT a precizat că procurorii au dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de cei doi suspecţi pentru săvărşirea infracţiunii de deţinere, fără drept, de droguri de risc, pentru consum propriu.

Potrivit procurorilor, pe 11 august 2018, în timp ce se aflau pe raza localităţii Buftea, la intrarea în spațiul unde se desfășura un festival de muzică, Emanuela Zeicescu şi Claudiu Popa au deţinut, fără drept, droguri de risc pentru consum propriu, respectiv două țigarete confecționate artizanal ce conțineau cannabis în amestec cu tutun.

Ca urmare a solicitărilor primite din partea mass media referitoare la situația Emmei Zeicescu, realizator TV, Societatea Română de Televiziune a adus joi precizări în acest caz.

  • Societatea Română de Televiziune nu a fost înştiinţată oficial în legătură cu anchetă derulată de DIICOT în ceea ce priveşte persoană doamnei Emma Zeicescu
  • Emma Zeicescu nu are raporturi de muncă cu SRTv, ci raporturi bazate pe un contract civil
  • SRTv a luat la cunoştinţă din preșă despre poziţia oficială a DIICOT, exprimată prin purtătorul de cuvânt al acestei instituţii referitoare la cazul menţionat
  • SRTv ia toate deciziile cu respectarea legislaţiei în vigoare şi a procedurilor interne.

sursă: comunicat SRTv

Claudiu Popa realizează în prezent emisiunea „Newsroom” la Realitatea TV. Emma Zeicescu a mai lucrat anterior la Național TV, Digi24 și Realitatea TV, iar în prezent realizează emisiunea „Perfect Imperfect” la TVR. Cei doi prezentatori nu sunt căsătoriți și au împreună un copil de 4 ani. In 2018 au anunțat că nu mai formează un cuplu.

Pe 8 octombrie, Zeicescu a anunțat pe pagina personală de Facebook că intră în concediu medical din cauza unor probleme de sănătate.

Spynews a publicat joi explicațiile lui Claudiu Popa depsre cele întâmplate. “Unul dintre amici avea în rucsac mai multe obiecte ale mele: aparatul foto, încărcătorul pentru acumulatori etc. Jandarmii i-au făcut percheziţie şi au găsit cele două ţigări. Când am văzut că amicul meu este înconjurat de jandarmi, m-am dus şi le-am explicat că în rucsacul respectiv am şi eu câteva lucruri. Amicul le-a explicat, însă, că ţigările îi aparţin. Am ieşit cu toţii şi am stat de vorbă într-un cort, într-un ţarc. În tot acest timp, un colonel în civil filma totul, iar un alt bărbat făcea poze. I-am întrebat de ce filmează şi mi-au spus că imaginile sunt pentru ei, în interes operativ”.

sus(2)jos(6)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns