nunta gherla angela rusu sala crystal ballroom dej cluj

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca cooperatista alianta cluj gherla credit dobanda iclod bobalna dej pub vanzare vintage gherla locuri de munca gherla angajare calculatoare sofer locuri de munca gherla contabil mariflor dej cluj

accident pompieri cluj camp

Doi morți în accident la intrare în Cluj – mai mulți șoferi l-au urmărit pe șoferul vinovat până la Răscruci

Un tânăr de 22 de ani și un bărbat de 32 de ani și-au pierdut viața în urma unui accident rutier produs sâmbătă seara pe centura ocolitoare a Clujului, între Cluj-Napoca și Apahida.

Evenimentul s-a petrecut în jurul orei 18.30, când un șofer de 23 de ani, din Cluj-Napoca, care circula cu un autovehicul dinspre Cluj-Napoca spre Apahida, ar fi efectuat o depășire neregulamentară. Acesta a trecut peste linia continuă de pe axul drumului și l-ar fi obligat pe un alt șofer, de 32 de ani, tot din Cluj-Napoca, să tragă brusc de volan spre dreapta pentru a evita impactul. În urma manevrei, mașina a intrat în balans, a părăsit șoseaua, a lovit un cap de pod și s-a rostogolit de câteva ori pe un câmp din apropiere. Între cele două mașini nu a existat impact, a declarat Traian Morar, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

Șoferul care depășea și-a continuat drumul ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic, însă mai mulți participanți la trafic s-au luat după el. Aceștia au anunțat poliția, oferind detalii despre mașină și numărul de înmatriculare, iar la Răscruci, acesta a fost oprit de un echipaj de poliție. Ulterior a fost condus la locul accidentului.

În eveniment a decedat pe loc un tânăr de 22 de ani, din Cluj-Napoca, pasager în mașina răsturnată. Pe bancheta din spate a autoturismului se aflau alți trei pasageri, toți din Cluj-Napoca. Dintre aceștia, unul în vârstă de 36 de ani a fost rănit grav, iar alții doi au suferit răni ușoare.

Șoferul autovehiculului rostogolit pe câmp a fost transportat la spital în stare gravă, însă ulterior a decedat.

La locul accidentului au intervenit echipaje de descarcerare ale pompierilor de la ISU Cluj, echipaje medicale și poliția.

Bărbatul care ar fi provocat accidentul a fost transportat la spital pentru prelevare de probe biologice, pentru a se stabili dacă consumase alcool sau alte substanțe.

Acesta este cercetat acum în stare de liberate pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului. (foto: Info Trafic jud. Cluj)

sus(13)jos(27)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns