taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon excavator gherla dej cluj
politist noapte politie

Hoții care au dat o spargere într-o noapte la Dej au fost găsiți de polițiști

În urma investigațiilor efectuate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale și cei din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Dej, pe 16 noiembrie au fost identificați doi bărbați, unul de 31 de ani din Cluj-Napoca și unul de 29 ani, din  comuna Bobâlna, bănuiți de comiterea unui furt.

Conform probatoriului administrat, în noaptea de 15/16 noiembrie, cei doi ar fi sustras din incinta unei societăți comerciale, din municipiul Dej, mai multe articole de încălțăminte și îmbrăcăminte.

Pentru documentarea cauzei, pe 17 noiembrie, polițiștii din Dej au făcut o percheziție la domiciliu, ocazie cu care au găsit bunuri de interes pentru cauză.

Împotriva celor doi bărbați a fost dispusă măsura reținerii pe o durată de 24 ore, urmând să fie prezentați în fața magistraților pentru dispunerea altor măsuri.

foto: arhiva

sus(2)jos(3)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns