angajare bucatar gherla dej cluj locuri de munca

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca alianta cluj dobanda gherla gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj locuri de munca gherla dej cluj sofer mariflor spalatorie auto self service gherla petrom locuri de munca gherla angajare sofer livrare pizzerie al kimbo locuri de munca gherla dej cluj cusatoareasa croitoreasa

accident huedin pompieri cluj

Doi copii au murit în accident pe șoseaua Cluj-Oradea, la Huedin, mama grav rănită – VIDEO

theodor paleologu alegeri presedinte 2019 pmp
Un accident rutier grav s-a petrecut sâmbătă dimineață pe șoseaua Cluj-Oradea, la ieșire din Huedin.

Evenimentul a avut loc în jurul orei 5,30 la Podul Vinerii și au fost implicate două autovehicule.

accident huedin

Un autoturism cu volan pe partea dreaptă, care circula dinspre Oradea spre Huedin, condus de un șofer în vârstă de 49 de ani, din București, a pătruns pe sensul opus, unde a intrat in coliziune cu un autoturism care circula regulamentar.

accident huedin cluj

accident huedin cluj

accident huedin cluj

O autospecială cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD și două echipaje de ambulanță au intervenit pentru descarcerarea și acordarea asistentei medical de urgență.

O femeie aflată pe locul șoferului a fost descarcerată de către pompieri și a fost transportată de echipajul SMURD la Unitatea de Primirea Urgențelor Cluj-Napoca, alături de soțul acesteia. Femeia a suferit multiple traumatisme și se afla în stare gravă.

Doi copii, unul de 5 ani și celălalt de 11 luni, din același autoturism, au fost preluați de echipajele de ambulanță și au fost transportați la spital, unde, din păcate, a fost declarat decesul acestora.

Victimele sunt domiciliate în Râșca, județul Cluj.

A mai fost consultat de echipajele medical și șoferul celuilalt autoturism, care a refuzat transportul la spital.

În acest caz, polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

video în continuare

sus(3)jos(3)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns