ochelari gherla gama optic
lemnul verde cofetarie gherla prajitura tort telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon angajare mariflor responsabil manager magazin gherla dej bistrita
politie gherla

Doi bărbați reținuți după scandalul din centrul orașului și de la spital

Incidentele petrecute vineri la amiază în centrul municipiului Gherla și apoi la spitalul municipal au condus la reținerea a doi bărbați.

Vineri la orele amiezii, un grup de romi din Hășdate și Silivaș, aflați în centrul orașului, au intrat într-un conflict, în urma căruia patru persoane au fost rănite.

După intervenția echipajelor medicale SMURD și de Ambulanță, scandalul s-a mutat la spital. Aici spiritele s-au încins din nou. A fost nevoie de intervenția mascaților și abia după câteva focuri de armă trase în aer s-a putut face ordine.

Ca urmare a probatoriului administrat, polițiștii au dispus pe baza de ordonanță măsura reținerii pentru doi bărbați, de 38, respectiv 48 de ani, localnici.

În continuare, polițiștii desfășoară activități în vederea stabilirii participației persoanelor în altercație, urmând a fi dispuse măsurile care se impun.

Focuri de armă la spital, scandal cu patru răniți

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj creare site web gherla dej cluj

Lasă un răspuns