irrom fabrica calorifere iclod fundatura locuri de munca angajare sudor stivuitorist sef schimb dej cluj
gama optic ochelari gherla magazin service dej cluj
alegeri locale gherla 2024 primar psd vasile bagacean
balastiera fundatura angajare muncitori iclod
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj asociatia pro vita cabinet veterinar gherla medic telefon udmr rmdsz szamosujvar algeri locale 2024
masina droguri flagrant

Doi bărbați de 30 de ani reținuți, prinși în flagrant cu droguri – VIDEO

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj, au desfășurat pe 17 iulie activități specifice într-o cauză privind săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc.

Cele două persoane bănuite, de 30 de ani, au fost prinse în flagrant delict, în timp ce ar fi transportat un colet ce conținea peste 4 kilograme de 3-CMC (drog de mare risc), în scopul comercializării.

droguri

De asemenea, asupra bănuiților au fost descoperite și ridicate sume de bani în lei și euro, mai multe telefoane mobile și o cantitate de bijuterii.

bijuterii aur

La data de 18 iulie 2023, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a celor două persoane bănuite.

Ulterior, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Cluj, care a dispus măsura arestării preventive a unei persoane bănuite, pentru 30 de zile, iar față de cea de-a doua persoană a fost luată măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile.

Activitățile au beneficiat de sprijinul polițiștiilor din cadrul Serviciului Criminalistic al Inspectoratul de Poliție Județean Cluj, Poliției Municipiului Dej – Biroul Rutier, Biroul de Ordine Publică și Secției 5 Poliție Rurală Dej.

Pe întreg parcursul procesului penal, persoanele bănuite beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

video gherla info

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj

Lasă un răspuns