ochelari gherla gama optic
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
lemnul verde cofetarie gherla prajitura tort telefon
milano restaurant pensiune cazare gherla dej nima cluj sala evenimente copii joaca
service auto gherla dej cluj milano
mariflor gherla fabrica angajare locuri de munca gherla dej cluj muncitor
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon service reparatii chei auto gherla dej cluj chip inlocuire sofer angajare mariflor gherla dej cluj
urcati antena dej protest

Doi bărbați au protestat de pe o antenă de telefonie mobilă la Dej, nemulțumiți de autoritățile locale, unul a coborât dupa 6 ore

Poliția a fost sesizată marți la amiază despre faptul că două persoane s-au urcat pe un stâlp de telefonie mobilă din zona străzii Sărata de Jos din municipiul Dej, pentru a semnala anumite nemulțumiri.

Duminică după-amiază, în zona respectivă, unde locuiește o colonie de romi, a avut loc un incendiu, care a distrus mai multe locuințe.

dej incendiu romi

incendiu dej pompieri

Reprezentanții Primăriei Dej au declarat inițial că urma o reabilitare, dar că s-a stabilit că a fost afectată structura de rezistență și ca urmare, demolarea ar fi singura soluție.

incendiu dej casa

Locuitorii din zonă au fost nemulțumiți, ei spun că au investit bani în locuințele respective  și cer acum să fie despăgubiți, potrivit dejeanul.ro.

Doi bărbați au urcat marți la înălțime pe antena de telefonie mobilă din imediata apropiere, pentru a protesta, nemulțumiți de reacția autorităților locale.

La fața locului, polițiștii au identificat două persoane. Era vorba despre doi bărbați, cu vârste de 45 și 19 ani, ambii din Dej.

În cauză au intervenit și specialiști pe linie de negociere din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Cluj.

Câteva ore mai târziu, după ce a pornit și ploaia, cei doi bărbați au coborât, pe rând, de pe stâlpul de telefonie.  Primul a coborât cu puțin timp înainte de ora 17, iar al doilea, la ora 18.

Cei doi au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei fiecare, în conformitate cu legea pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj creare site web gherla dej cluj

Lasă un răspuns