ochelari gherla gama optic
lemnul verde cofetarie gherla prajitura tort telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon angajare mariflor responsabil manager magazin gherla dej bistrita
ultramaratron galati

Doi alergători din Gherla, cu succes la Ultramaratonul de la Galați pentru copiii cu autism – VIDEO

Duminică dimineață la ora 10 s-a încheiat ultramaratonul de 24 de ore  organizat la Pădurea Gârboavele, în județul Galați, care și-a propus să sprijine prin mișcare și strângere de fonduri copiii cu autism.

Startul pentru alergare s-a dat sâmbătă dimineața, cu peste 300 de participanți din toată țara.

Între ei s-au aflat și doi alergători din Gherla, Vicențiu Hossu, un obișnuit deja al unor astfel de evenimente și mai tânărul Ionuț Mareniuc, care s-a remarcat la crosul de caritate organizat în luna martie acasă.

Cei doi au dat din nou dovadă de ambiție, de rezistență, de dorința de a depăși bariere, de a fi alături de cei încercați de soartă. Ambii au încheiat cu bine ultramaratonul: Vicențiu cu 40 de ture, iar Ionuț cu 35 de ture. Țelul a fost de a alerga cel puțin 100 de kilometri.

ultramaraton galati vicentiu hossu

„Am reușit sa parcurg 134 km. Traseu foarte frumos, dar extrem de greu și super solicitant. Am alergat pe temperatură scăzută noaptea, de sub 2 grade, iar ziua au fost 12-13 grade. La finalul competiției am obținut un onorant loc 2 pe echipe și locul 3 individual la proba de alergare 12 ore pe timp de noapte! Mare onoare pentru mine să fiu premiat de către un monstru sacru a atletismului romanesc, doamna Constantina Diță Tomescu!”, a declarat Vicențiu Hossu. „A fost o organizare ireproșabilă!”

Ionuț Mareniuc a depășit la rândul său pragul de 100 km, cu o alergare de 119 km. Pentru el a fost primul ultramaraton de 24 de ore.

Echipa Spartanii, cara i-a primit cu drag pe cei doi alergători din Gherla, s-a clasat pe locul al II-lea.

În cadrul unei festivități, participanții au fost premiați de organizatorul evenimentului APCA – Asociaţia de Sprijin pentru Părinţi şi Copiii cu Autism Galaţi, cu cupe și medalii.

video gherla info

  • știre în curs de actualizare
fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj creare site web gherla dej cluj

Lasă un răspuns