taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla angajare restaurant fiesta bucatar ospatar locuri de munca gherla angajare sticlar sticla dej clujr
geanta furt gherla

Doi adolescenți din Borșa și Cluj au tâlhârit o tânără

Ppolițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca– Biroul de Investigații Criminale au reținut pe 3 martie, pentru 24 de ore, doi tineri de 15 și 16 ani, din comuna Borșa și municipiul Cluj-Napoca, cercetăți sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie și complicitate la tâlhărie, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal.

În fapt, la data de 3 martie, în jurul orei 13, în timp ce se deplasau pe o strada din cartierul Mănăștur, aceștia i-ar fi smuls geanta unei tinere de 20 de ani, din Cluj-Napoca.

Alarmați de strigătele tinerei, doi trecători în vârstă de 22 și 23 de ani, i-au urmărit și prins pe cei doi, ulterior sesizând polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție, care s-au deplasat la fața locului.

În urma controlui corporal efectuat de către polițiști, asupra minorilor a fost identificată geanta și suma de 30 de lei, aparținând tinerei, prejudiciul fiind astfel recuperat în totalitate.

Cei doi au fost prezentați magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

foto: arhiva

sus(10)jos(4)

Lasă un răspuns