taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon
sala amavi gherla

Doamnele și domnișoarele invitate la AMAVI – primul studio de fitness exclusiv feminin din Gherla (P)

S-a deschis la Gherla AMAVI Fit Ladies Studio, un Studio de Fitness conceput exclusiv pentru femei, care se remarcă prin diversitatea serviciilor și a accesoriilor sportive, eleganță, intimitate și curățenie.

Este prima sală de sport din Gherla pe care o pot frecventa în mod exclusiv doar doamnele, domnișoarele și fetițele. Aceasta este localizată pe str. Bobâlna nr. 51 și are program de luni până vineri, precum și o pagină de Facebook unde sunt postate zilnic informații de interes.

amavi sala gherla program

Deschiderea acestei săli a fost salutată cu entuziasm de către reprezentantele sexului frumos, o mulțime de cliente au încercat în prima săptămână facilitățiile sălii și și-au exprimat entuziasmul și determinarea de a urma clasele din programul de antrenamente, motivate și de sosirea verii, moment pe care cu toții îl așteptăm cu cea mai bună condiție fizică.

AMAVI Fit Ladies Studio propune servicii diverse, derulate de către o întreagă echipă de instructori din Gherla și Dej, clase cu antrenamente de intensitate diferită, proiectate pe principii diferite, care urmăresc atingerea unor scopuri diverse, având în vedere nevoile vaste și schimbătoare ale doamnelor și domnișoarelor. Totodată, au loc activități sportive și pentru fetițe cu vârste între 6-12 ani (fitness pentru copii), precum și clase de Balet pentru fetițe cu vârste între 3-12 ani, organizate în două grupe. Ocazional, vor fi organizate sesiuni de antrenamente și în week-end, precum și workshop-uri pe diverse teme de wellness.

Clasa de dimineață, denumită ENERGY, se bazează pe executarea unor exerciții cu greutatea propriului corp, în timp ce după-amiază clientele pot opta pentru diverse clase precum PILATES – o clasă care îmbunatateste flexibilitatea, forța, echilibrul, FIT LADY – o clasă care implică executarea unor exerciții cu greutăți și accesorii, care urmăresc dezvoltarea și izolarea masei musculare, BURN – o clasă de antrenamente funcționale, pentru slăbit și condiționare metabolică sau Kangoo Jumps.

Nici nevoia de sport a copiilor nu a fost neglijată, fetițele cu vârste între 6-12 ani având ocazia de a frecventa clasa FIT KIDS, o clasă care lupta împotriva obezităţii precoce, din ce în ce mai frecventă în societatea actuală, dezvoltă capacitățile de coordonare, echilibrul şi flexibilitatea și își propune fortifierea musculaturii și creearea de relaţii sociale în cadrul grupului de copii.

 

Abonamentul permite clientelor participarea la oricare clasă, din oricare zi, atât dimineața cât și seara, pe baza unei programări prealabile. Sala are o capacitate limitată, fiind un studio de fitness, prezentând avantajul că instructorii vor putea urmări atent execuția exercițiilor și progresul clienților, oferind suport specific și îndrumări bazate pe experiența lor.

Obiectivele echipei AMAVI Fit Ladies Studio sunt îmbunatatirea calității vieții personaelor de sex feminin prin sport și disciplinare, încurajarea participării acestora la o activitate fizică sistematică, încurajarea adoptării unei diete echilibrate si nu în ultimul rând a unei atitudini mentale pozitive. Valorile pe care le promovează sunt motivația, pasiunea, perseveranța și respectul.

Astfel, AMAVI Fit Ladies Studio, invită cu drag în continuare toate doamnele și domnișoarele să devină membre ale comunității noastre, să acorde încredere programelor de antrenamente propuse de sală și să îmbrățișeze filozofia pe care o promovăm.

facebookFacebook AMAVI

sus(27)jos(5)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns