taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare banca cooperatista gherla alianta dej iclod dobanda mare cluj
gherla biserica sf nicolae parc

Distribuirea paștilor în Parohia Ortodoxă „Sf. Nicolae” Gherla II (Parc)

Ca urmare a ultimelor hotărâri luate de autorităţi, „paştile” pentru credincioșii doritori, arondați Parohiei Ortodoxe Sf. Nicolae Gherla II din parcul mare al orașului, se vor distribui la domiciliu, de către voluntarii parohiei.

Programul de distribuire

 • vineri, 17 aprilie 2020, între orele 11.00-17.00
 • sâmbătă, 18 aprilie 2020, între orele 11.00-17.00

Pentru cei care locuiesc la blocuri, „paştile” vor fi înmânate unui reprezentant al scării de bloc. Cei interesați pot anunța în scest sens numele reprezentantului scării de bloc şi numărul de telefon al acestuia, la telefonul 0745 607 598.

Persoanele care locuiesc la case sunt rugate să lase poarta deschisă în intervalul mai sus amintit, semn că se dorește primirea „paștilor”. Dacă nu pot lăsa poarta deschisă, doritorii sunt rugați să contacteze numărul de telefon de mai sus pentru a se stabili în ce mod pot fi contactați. „Paștile” vor fi înmânate doar la poartă.

sus(55)jos(22)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

5 comentarii

 1. Ar fi mai bine ca " Pastile " så fie låsate nu inmånate...oricum, cu aceastå ocazie sunt posibile infectåri mai ales dacå voluntarii nu sunt echipati corespunzåtor iar prepararea pachetului????!!!!!....in concluzie atat voluntarii cåt si preparatorii pachetului ar trebui så fie testati.....
  Personal nu as låsa poarta deschiså....må multumesc så reflectez crestineste la momentul realizårii sperantei de bine pentru toti...

  sus(31)sus(50)
  • Mare găină panicată ești tu, indiferent dacă porți fustă sau nu. Stai închis în casă, cu masca pe figură, mănuși pe mâini și holbează-te la tv pînă îți spală și ultimii doi neuroni semifuncționali. Măi cap sec, dar pâinea care o cumperi aproape zilnic de la magazin cum e adusă, ai idee prin câte mâini trece pînă o mănânci tu, dar dacă te duci la Kaufland și behăi acolo între zeci sau sute de oameni pînă îți umpli coșul de produse străine care trec prin zeci de mâini, acolo nu ți-e frică? Cei 1800 de sclavi care i-am văzut cu toții pe aeroportul din Cluj, apoi îngrămădiți la jumate de metru în avion, acolo nu a fost nici un risc, bine că te temi că o să iei virusul de la Paști. Ține-ți poarta închisă că nu te obligă nimeni să iei Paști, nici să mergi la Biserică.

   sus(42)sus(21)
 2. Oare care parte din : stati acasa, nu o inteleg astia? Venit de luati Covidul!

  sus(14)sus(21)
  • Că sa vedeti de unde se ia COVID19 mergeți va rog la Kaufland sa vedeti aglomerație în magazin sa nu strigati în necunoștință de cauză că au explodat cazurile din cauza ca s-au împărțit oamenilor Paști. Se vrea a incrimina iarăși Biserica ortodoxă ca nu cred ca de la Poliție nu se vede în parcarea magazinului sau ei nu merg să-și ia de mâncare de la magazin.

   sus(55)sus(11)
   • Da, vineri seara era aglomerație în Kaufland, și nimănui nu părea sa îi pese de răspândirea virusului întrucât majoritatea clienților nu purtau măști. Cum nu se respectă nici minimul de masuri ma îndoiesc ca de Paste va sta lumea pe acasă. Vom avea mult mai multe cazuri după sărbători, din păcate.

    sus(24)sus(2)

Lasă un răspuns