taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla dej cluj mariflor muncitor locuri de munca gherla dej cluj mobila montaj outlet locuri de munca gherla dej cluj mecanic alis electrician
primaria floresti

Dispozitiv de înregistrare audio ascuns în tavan, descoperit la primăria Florești, într-un birou

Un aparat suspect, ascuns în tavanul unui birou din primăria Florești, a fost descoperit de un funcționar, care a anunțat imediat poliția.

S-a întâmplat miercuri dimineată, când dispozitivul electronic a atras atenția prin locul neobișnuit în care se afla.  Biroul unde a fost făcută descoperirea aparține directorului executiv din Direcția Economică a primăriei.

În acest caz a fost anunțată Poliția din Florești. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului pentru efectuarea de verificări și au identificat dispozitivul electronic, cel mai probabil de înregistrare audio. Acesta a fost ridicat în vederea continuării investigaţiilor.

În acest caz s-a deschis o anchetă, în care inițial s-au demarat cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violarea sediului profesional. Ulterior, s-a extins cercetarea și sub aspectul violării vieții private.

Cele două fapte sunt prevăzute și pedepsite de Codul penal cu închisoare sau amendă.

Speculațiile apărute privind împrejurările în care a ajuns dispozitivul de înregistrare în tavan sunt diverse. Ele se referă la un posibil caz de corupție ori la o relație de amor cu năbădăi.

foto: arhiva

sus(7)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns