taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
apartament vanzare gherla
apartament vanzare gherla
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla angajare infirmiera camin varstnici rebeca santioana taga gherla cluj creare site web gherla dej cluj
iluminat public defectiune invest gherla dej

Dispecerat nou pentru sesizări defecțiuni la sistemul de iluminat public din Gherla, Băița, Hășdate și Silivaș

Ca urmare a externalizării serviciului de întreținere a iluminatului public din Gherla și localitățile componente, Băița, Hășdate, Silivaș, o nouă companie va prelua sesizările cetățenilor privind defecțiunile apărute.

Numărul de telefon la care pot fi făcute sesizările este 0720 112 700. Apelul este înregistrat, va fi preluat de un operator, vor fi notate detaliile sesizării precum și datele de contact ale celui care depune sesizarea, iar defecțiunea va fi constatată și remediată în cel mai scurt timp posibil.

Pentru cei care nu doresc să le fie înregistrat apelul, compania pune la dispoziție varianta alternativă de comunicare prin intermediul adresei de email: dispecerat@invest-dej.com .

iluminat public defectiune invest gherla dej

INVEST SERVICII COMERCIALE SRL este o companie românească, fondată în 1991, cu sediul în Dej, județul Cluj.

Am început să lucrăm în domeniul instalațiilor și rețelelor de construcții din 1998. INVEST a fost fondată că o afacere de familie, care a evoluat de-a lungul anilor într-o companie bazată pe sistematizare și dezvoltare continuă.

La scurt timp după înființare, INVEST a fost remarcat pe piață, datorită lucrărilor de bună calitate oferite clienților săi.

Implicarea directă a echipei de conducere în proiectarea și executarea lucrărilor a fost, de asemenea, un element important în crearea unui nume local recunoscut și menținerea standardelor de calitate ridicate. Compania a crescut în toți acești ani, îmbunătățindu-și serviciile și extinzându-și continuu aria de activitate în toate domeniile de proiectare și construcții.

Noile situații au fost gestionate cu succes, datorită flexibilității, învățării continue și adaptării echipei INVEST, pentru a ne atinge obiectivul, pentru a avea clienți mulțumiți.

Printre calitățile recunoscute de către clienții noștri, putem menționa: dăruire și angajament, muncă de bună calitate realizată la timp, respect pentru muncă și pentru client, flexibilitate și profesionalism.

Compania respectă cu strictețe Standardele integrate de management al calității și încearcă să îmbunătățească permanent operațiunile.

Ne place să gândim și să lucrăm sub următorul motto: „Cine a încetat să se îmbunătățească, a încetat să mai fie bun”.

iluminat sarbatori

Așadar, așteptăm să ne contactați cu încredere pentru defecțiunile sistemului de iluminat public din Municipiul Gherla și localitățile componente Băița, Hasdate Și Silivaș la numărul de telefon 0720 112 700 sau email dispecerat@invest-dej.com, unde va rugăm să precizați adresa unde se poate constată defecțiunea și numărul de telefon pentru contact.

sus(7)jos(3)
apollo livada mobila angajare muncitor angajare sofer tir gherla dej cluj

Faci un comentariu sau dai un răspuns?