taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon excavator gherla dej cluj
discoteca 80 cluj party petrecere

Discoteca ’80 la Cluj – s-a petrecut tare, ca pe vremuri, cu Samantha Fox, Bad Boys Blue, Boney M și Ricchi e Poveri – VIDEO

Mii de nostalgici ai petrecerilor de altădată au ținut cu tot dinadinsul să ia parte la Discoteca ’80 de la Cluj, cu gândul la ale tinereții valuri, când viața era mai simplă, prietenii parcă mai mulți, muzica parcă mai bună.

Sâmbătă seară s-a umplut până la vârf Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. A fost un spectacol cu casa închisă, iar la asta a contribuit și lista vedetelor de pe afiș: Samantha Fox, Bad Boys Blue, Boney M și Ricchi e Poveri. Melodiile lor răsunau în discotecile de acum 30-40 de ani în toată România, de la Cluj până la mare, de pe benzile de magnetofon și casetele audio.

Adulți, unii cu ghiocei la tâmple, dar și tineri și chiar copii, aduși de părinți să asculte și altfel de muzică, au umplut uriașul ring de dans, dar s-a dansat frenetic și în tribune, unde muzica nu i-a lăsat pe spectatori să stea jos prea mult.

samantha fox discoteca 80 romania cluj

Concertul a fost deschis de Samantha Fox, care și-a păstrat în priviri scântei adolescentine. La 52 de ani, artista ține încă stindardul sus. Au fost mișcări provocatoare pe scenă, iar lumea a cântat alături de ea celebrele „Touch Me”, „Nothing’s Gonna Stop Me Now” sau „Please Me”.

bad boys blue discoteca 80 cluj romania

Din trupa de băieți albaștri Bad Boys Blue, formată în Germania, a urcat pe scenă John McInerney. Britanicul de 61 de ani a avut o misiune ușoară, pentru că lumea a știut versurile pe de rost și a cântat alături de el. Iar fanii înrăiți au venit la concert cu posterele și casetele formației, păstrate cu sfințenie atâția ani de zile. Lista cu șlagăre a fost lungă, iar printre ele „Train To Nowhere”, ” I Totally Missed You”, „A World Without You (Michelle)”, „Pretty Young Girl”, „Come Back And Stay”, „You’re A Woman”. A lipsit din program „Hungry For Love”, dar va fi poate la o altă ediție.

boney m discoteca 80 cluj romania liz mitchell

Boney M a venit cu neobosita Liz Mitchell. „O, Doamne, sunteți minunați, fantastici, frumoși, incredibili, perfecți, sunteți cei mai buni!”, a fost mesajul ei pentru public, care a cântat alături de vedetă celebrele refrene din anii ’70 și ’80, de la „Sunny”, „Brown Girl In The Ring”, „Hooray, Hooray, It’s A Holi-Holyday”, „Ma Baker”, „Bahama Mamma”, „Rasputin”, „Rivers Of Babylon” sau „Gotta Go Home”. Toate, piese nemuritoare, optimiste, de viață bună și speranță, cum se mai fac prea puține în ziua de azi. Iar pielea s-a făcut de găină când a început „Let It Be”.

ricchi e poveri discoteca 80 cluj romania

În aplauze au intrat pe scenă și italienii de la Ricchi e poveri”, lansați chiar în anii ’60. Nu a existat petrecere respectabilă în anii care au urmat fără „Acapulco”, „Voulez-vous danser”, „Made In Italy”, „Mamma Maria” sau „Sara perche ti amo”. Din formula originală de trio a rămas în prezent activ duetul Angela Brambati – Angelo Sotgiu.

Nostalgici au fost și nu puțini, de la Gherla, din Dej, de la Cluj, din țară și chiar din străinătate, pentru că distanțele nu mai contează atunci când e vorba de muzică bună. Timp de peste patru ore, cu toții au avut ocazia să trăiască, ca-n povești, vraja tinereții fără bătrânețe.

video – imagini din concert

Cum să fii mereu tânăr? Mii de nostalgici la Discoteca 80 de la Cluj, cu Sandra, Alphaville, Fancy și London Beat – VIDEO

sus(15)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns