taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon excavator gherla dej cluj
discoteca 80 cluj sala polivalenta

Discoteca ’80 la Cluj, cu Sabrina, Milli Vanilli, Silent Circle, Thomas Anders și Ottawan, mai sunt 300 de bilete

THOMAS ANDERS & MODERN TALKING band, MILLI VANILLI, SABRINA, SILENT CIRCLE și OTTAWAN vor concerta în 21 septembrie, de la ora 19:00, la BTarena (Sala Polivalentă) din Cluj-Napoca, în cadrul evenimentului DISCOTECA ’80, organizat de Backstage Production. Doritorii mai au la dispoziție doar 300 de bilete puse în vânzare pentru concert.

Melodii cunoscute și îndrăgite – ”You’re my Heart, You’re My Soul” (Modern Talking), ”Girl, You know it’s True” (Milli Vanilli), ”Boys” (Sabrina), ”Touch in The Night” (Silent Circle) sau ”D.I.S.C.O.” (Ottawan), dar și multe altele vor răsuna pe 21 septembrie la Cluj, când publicul va avea ocazia să îi vadă și să îi asculte pe idolii muzicali ai anilor ‘80.

Evenimentul va avea o durată de peste 5 ore, iar în pauze atmosfera va fi asigurată de un DJ care va încânta audiența cu cele mai dinamice hituri ale perioadei.

„Organizăm acest tip de concerte pentru al treilea an consecutiv în urma reacțiilor extrem de entuziaste venite din partea publicului. Oamenii ne spun că e o mare bucurie faptul că, deși în trecut nici nu-și permiteau să viseze la acest lucru, acum pot să vadă pe viu artiști pe care i-au adorat în tinerețe”, detaliază LeventeSánta, directorul evenimentului.

Ultimele 300 de bilete disponibile se pot achiziționa ONLINE pe:
● eventim.ro;
● bilete.ro;
sau la agențiile de bilete din oraș:
● Iulius Mall (parter) – Standul eventim.ro;
● BTarena (Sala Polivalentă) – Casieria bilete.ro;
● librăriile Diverta din toată țara;
● hypermarketul Carrefour din Vivo! Cluj-Napoca (biroul Info);
● librăriile Cărturești din toată țara;
● librăriile Humanitas din toată țara;
● benzinăriile OMV din toată țara;
● magazinele Orange Shop din toată țara.

Prețurile biletelor încep de la 139 lei + TAXE și pot fi consultate pe www.discoteca80.ro.

Copiii cu vârsta sub 12 ani au intrare gratuită la Party Zone, respectiv intrare gratuită la Standard Seat Zone, în cazul în care stau pe același scaun cu însoțitorul adult. Copiii cu vârsta de peste 12 ani împliniți vor plăti bilet cu preț de adult.

DISCOTECA ’80 Cluj se află la a treia ediție. În septembrie 2018, la a doua ediție a evenimentului, o sală plină de iubitori ai muzicii din întreaga țară a cântat, a dansat și s-a distrat la Sala Polivalentă din Cluj, alături de Ricchi e Poveri, Boney M, Bad Boys Blue și Samantha Fox. În septembrie 2017, într-o Polivalentă de asemenea plină, au cântat spre încântarea publicului Alphaville, Sandra, Londonbeat și Fancy.

Mai multe informații despre bilete și despre concertul Discoteca ‘80 pot fi aflate de pe websiteul oficial www.discoteca80.ro, respectiv de pe pagina de Facebook a evenimentului.

Cum să fii mereu tânăr? Mii de nostalgici la Discoteca 80 de la Cluj, cu Sandra, Alphaville, Fancy și London Beat – VIDEO

Discoteca ’80 la Cluj – s-a petrecut tare, ca pe vremuri, cu Samantha Fox, Bad Boys Blue, Boney M și Ricchi e Poveri – VIDEO

sus(2)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns