ochelari gherla gama optic
lemnul verde cofetarie gherla prajitura tort telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon angajare mariflor responsabil manager magazin gherla dej bistrita
tenerife plaja mare spania

Directori de școli rurale din Cluj s-au dus la cursuri de formare în Tenerife

Șefa Inspectoratului Școlar Județean Cluj, Marinela Marc, a anunțat luni că se află, împreună cu mai mulți directori de școli rurale din județul Cluj, în Tenerife.

Deși destinația duce cu gândul la vacanță, plajă și petreceri, aflăm că de fapt grupul de cadre didactice merge în plin sezon estival la mare, în Spania, pentru cursuri de formare, timp de șapte zile.

„De azi particip timp de o săptămână la un curs de formare în Tenerife, având ca temă predarea digitală. Este un curs în cadrul unui proiect Erasmus +, accesat de către Inspectoratul Școlar Județean Cluj, pentru școli din mediul rural, prin intermediul căruia vor fi formate, în prima etapă, cadre didactice cu funcții de conducere în învățământ, în a doua etapă cadre didactice, iar apoi alte cadre didactice și elevi din școlile implicate în proiect”, a precizat Marinela Marc.

directori cluj tenerife

„Mă bucur de această experiență, alături de directorii școlilor de la Așchileu, Beliș, Țaga, Ceanu Mare și Florești, împreună cu directori de școli din Italia, Polonia, Slovacia, cu convingerea că ceea ce vom învăța aici va fi de folos comunităților noastre în perioada următoare”, a mai completat șefa Inspectoratului Școlar Județean Cluj.

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj creare site web gherla dej cluj

Lasă un răspuns