taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj locuri de munca angajare gherla dej cluj supercom sofer muncitor
dan halchin anp director penitenciar

Director nou la Administrația Națională a Penitenciarelor

Ca urmare a promovării concursului organizat în vederea ocupării postului vacant de director general al Administrației Naționale a Penitenciarelor, comisarul de poliție penitenciară dr. Dan Halchin a fost învestit joi  în funcție.

Festivitatea a avut loc la sediul central al ANP, în prezența ministrului justiției, Stelian-Cristian Ion, a membrilor consiliului de conducere și a reprezentanților organizațiilor sindicale reprezentative la nivelul sistemului penitenciar.

dan halchin anp director penitenciar

În conformitate cu prevederile Legii nr. 145/2019 privind statutul polițiștilor de penitenciare, directorul general al Administrației Naționale a Penitenciarelor se numește pentru un mandat de 4 ani, cu posibilitatea reînvestirii o singură dată, în condițiile legii, pentru încă un mandat de 4 ani.

dan halchin anp director penitenciar

Comisarul de poliție penitenciară dr. Dan Halchin activează în sistemul penitenciar românesc din anul 2000. Are la activ două mandate de director al Penitenciarului Arad (2006-2010 și 2017-2021), dar și două participări ca expert în domeniu, în cadrul a două misiuni internaționale în Kosovo și Libia, pentru perioade de 6, respectiv 9 luni.

În intervalul 2015-2017, a deținut funcția de adjunct al directorului general A.N.P., perioadă în care a coordonat, printre altele, Direcția Siguranța Deținerii și Regim Penitenciar, Direcția Reintegrare Socială și Direcția Medicală.
Parcursul educațional și profesional complet poate fi consultat pe website-ul instituției.

sus(8)jos(7)

Lasă un răspuns