nunta gherla angela rusu sala crystal ballroom dej cluj

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca cooperatista alianta cluj gherla credit dobanda iclod bobalna dej pub vanzare vintage gherla locuri de munca gherla contabil mariflor dej cluj locuri de munca gherla dej cluj sala jocuri operator sloturi

tanar pupa masina

Din dragoste pentru mașini – un tânăr fura mașini în Alba, se plimba cu ele și lăsa de unde le-a luat

Poliţiştii l-au reţinut pe un tânăr din Alba care în urmă cu câteva zile a furat un autoturism, l-a condus pe străzile din oraş după care l-a lăsat în locul din care îl furase. Anterior, tânărul fusese reţinut de poliţişti după ce a furat, în scop de folosinţă, alte trei maşini.

Pe 20 martie, poliţiştii din Cugir au fost sesizaţi de către un cetăţean cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras şi folosit autoturismul pe care-l lăsase parcat în spatele blocului în care locuieşte.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii l-au identificat pe un tânăr de 21 de ani, din Cugir, ca persoană bănuită de comiterea furtului. Se pare că în noaptea de 17/18 martie, folosind chei potrivite, acesta ar fi sustras autoturismul, s-ar fi deplasat până în Orăştie, fără să posede permis de conducere, iar în jurul orei 4,30 dimineața l-a parcat în locul de unde-l luase.

Poliţiştii au întocmit, faţă de tânăr, dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt în scop de folosinţă şi conducere fără permis şi l-au reţinut,pentru o perioadă de 24 de ore.

Întrucât el este cercetat sub măsura controlului judiciar şi pentru alte furturi în scop de folosinţă, urmează să fie informă instanţa de judecată cu privire la încălcarea măsurii preventive.

Din dragoste pentru mașini

Pe 6 februarie 2018, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Cugir l-au identificat pe același tânăr, ca persoană bănuită de comiterea unui furt de autoturism. Se pare că, în cursul nopţii 3/4 februarie, acesta a intrat prin efracție într-un autoturism, l-a condus pe raza orașului Cugir şi în afara localității, fără a-i produce avarii şi fără a sustrage bunuri din acesta.

foto: arhiva

sus(0)jos(5)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns