taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon angajare locuri de munca gherla dej cluj tehnician mezeluri mariflor mek pavaje borduri mintiu gherlii gherla dej cluj
gherla primar candidat

Dezbatere publică cu candidații la primărie, se fac înscrieri, locurile sunt limitate. Trimite întrebarea ta

O premieră în viața politică a orașului urmează să aibă loc: prima dezbatere electorală, cu participarea candidaților la funcția de primar la alegerile locale de duminică.

Evenimentul este programat pentru ziua de joi, 24 septembrie 2020, de la ora 18, în curtea Asociației Adventure Academy de pe strada 1 Decembrie 1918 (lângă liceul Ana Ipătescu). Inițiativa dezbaterii a venit din partea candidatului independent Kasza Tamas.

Au confirmat până în acest moment prezența candidații (în ordine alfabetică) Tiberiu Bărăian (PRO România), Kasza Tamas (independent), Ioan Neselean (PSD) și Szasz Carol (USR PLUS).

Dezbaterea va fi organizată astfel încât să se respecte reglementările privind prevenirea îmbolnăvirii cu Covid-19. Numărul participanților este limitat, iar durata întâlnirii nu va depăși două ore. Buna desfășurare va fi asigurată de forțe de ordine publică și de voluntari.

Evenimentul va fi transmis în direct pe internet, pe www.gherlainfo.ro și pe pagina de Facebook Gherla INFO.

Persoanele care doresc să participe la întâlnire, în calitate de spectatori, vor trebui să se înscrie folosind formularul de mai jos, cu numele, prenumele și un număr de telefon. Înscrierile se pot face până joi, 24 septembrie, ora 12. Se pot înscrie persoane care au împlinit vârsta de 18 ani.

INSCRIERE INCHEIATA LA ORA 12

Datele introduse în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru întocmirea listelor cu participanți la dezbatere și vor fi șterse după încheierea evenimentului. Cei care completează formularul își asumă responsabilitatea pentru datele folosite.

Primele 50 de persoane înscrise vor putea lua parte la dezbatere și vor fi anunțate pe această pagină, la expirarea perioadei de înscriere (joi, ora 12).

De asemenea, candidații pot veni însoțiți de cel mult cinci susținători.

Accesul publicului la dezbatere se va face prin prezentarea la intrare a unui act de identitate, pentru a se verifica înscrierea pe listă. Participanții la eveniment nu vor putea avea asupra lor genți, rucsacuri, obiecte contondente, recipiente, alimente, băuturi de orice fel. Acestea vor fi reținute la intrare. De asemenea, este obligatorie folosirea măștilor de protecție.

Persoanele care doresc să adreseze întrebări unuia sau mai mulți candidați sunt invitate să completeze formularul de mai jos, cu nume, întrebare, candidatul sau candidații cărora le este adresată întrebarea. Întrebările vor fi transmise moderatorului Ioana Jeler, care le va adresa candidaților, în măsura timpului disponibil.

A EXPIRAT TERMENUL PENTRU ADRESAREA DE INTREBARI

sus(39)jos(16)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns