taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare
liceu ana ipatescu gherla

Dezbatere cu locuitorii orașului despre un nou sediu pentru liceul Ana Ipătescu

Cetățenii municipiului Gherla sunt invitați să participe la o dezbatere pe tema construirii unui sediu de școală pentru Liceul Ana Ipătescu.

Locuitorii orașului, persoanele interesate, sunt așteptate în număr cât mai mare pentru a găsi împreună cele mai bune soluții în vederea atingerii acestui țel atât de important și necesar pentru comunitate.

Demersul vine în continuarea acțiunii de adunare de semnături, prin inițiativa cetătenească derulată în lunile iunie-iulie 2019.

Evenimentul are loc luni, 2 septembrie 2019, la restaurantul Trofeul de pe strada Bobâlna, începând cu ora 18,30.

foto: arhiva

Școală nouă pentru liceul Ana Ipătescu, se strâng semnături, dar e nevoie de un teren și de mulți bani. Ce variante sunt

sus(24)jos(6)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

4 comentarii

  1. Liceul maghiar a costat 1 mil 700 mii euro iar prin proiectul primariei din prezent se spune ca ar avea cam aceeasi suma aprobata pentru o posibila scoala noua ...pai sa fi batut in cap sa nu folosesti sansa asta care este istorica pentru Gherla(sau vrea primarul inca o campanie electorala pe banii acestia gata aprobati sa mai iasa o data in viata "la pacalit cetatenii, suplimentar?!").
    Acest proiect european prin care s-a aprobat aceasta suma pt o posibila scoala este infiintat de Primaria Gherla si este o suma la care tanjesc si alte scoli dar ma intreb daca ar avea un minim bun simt si un gram de umanitate in ei scolile celelate care sunt dotate deja si puse la punct, s-ar retrage din cursa ca sa poata cei mai nenorociti dintre ei si anume cei din Ana Ipatescu sa poata accesa acea suma, ca doar ei sunt in nevoie.

    Fara doar si poate vom fi prezenti si vom decide impreuna ce dorim noi ca si comunitate...se pare ca s-a implicat si BISERICA si poate e o forta puternica in oras, vom vedea. Tare as vrea sa vada presa din toata tara ce harnici primari si consilieri buni avem la Gherla care fac doar jocul altora iar de romanasii lor isi bat joc in continuare..sper sa nu fie asa ca oricum, "be sure" ca VIIIIIIN ALEGERILE GHERLENILOR!

    sus(22)sus(6)

Lasă un răspuns