taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare
penitenciar gherla centru terapie femei

Deținuții de la Penitenciarul Gherla la bursa locurilor de muncă de la Dej, urmează o expoziție de pictură

Cinci persoane private de libertate de la Penitenciarul Gherla, care își execută pedeapsa în regim deschis, vor participa vineri, 17 mai, la ”Bursa locurilor de muncă”, eveniment organizat de Agenţia Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Cluj, în municipiul Dej.

Participarea la acestă activitate are drept scop sprijinirea deținuților în vederea ocupării, după liberare, a unui loc de muncă.

Deasemenea, în perioada 17-31 mai 2019, Penitenciarul Gherla, în parteneriat cu Primăria Municipiului Gherla, organizează la Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Gherla, Expoziția de Pictură și Quilling ,,Simfonia sufletului”.

Cu această ocazie vor fi expuse lucrări de picturăși quilling realizate în cadrul activității educaționale „Atelier ocupațional – Pictură”, de către rezidentele din Centrul terapeutic Lotus al Penitenciarului Gherla. Lucrările de pictură s-au realizat cu sprijinul pictorilor colaboratori Iurie Cojocaru și TomaDănuț.

Acest gen de activități desfășurate în mediul carceral au unrol important în reintegrarea socială a persoanelor private de libertate.

foto: arhiva

sus(2)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns