taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon mek pavaje borduri mintiu gherlii gherla dej cluj
bursa locuri de munca

Deținuți de la Penitenciarul Gherla la Bursa Generală a Locurilor de Muncă, la Cluj şi Dej

Mai mulţi deținuți din cadrul Penitenciarului Gherla participă vineri, 7 aprilie 2017, la Bursa Generală a Locurilor de Muncă, organizată de către Agenția Națională de Ocupare a Forței de Muncă.

Cele 13 persoane din penitenciar sunt prezente la Cluj-Napoca şi la Dej, la evenimentul organizat de ANOFM. Ele se află la finalul executării pedepselor privative de libertate și speră să îşi poată găsi un loc de muncă la ieşirea din unitatea de detenţie.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Cluj organizează vineri Bursa generală a Locurilor de Muncă. Evenimentul face parte din categoria măsurilor active de combatere a şomajului, implementate de către AJOFM Cluj, în calitate de Serviciu Public de Ocupare, măsuri destinate corelarii cererii şi ofertei pe piaţa muncii.

Bursa Generală a locurilor de muncă are loc între orele 9-14, în Cluj-Napoca, la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca, Piaţa Lucian Blaga nr. 1 şi în Dej,  la sediul Agenţiei Locale de Ocupare a Forţei de Muncă din str. Mărăşeşti nr. 9A.

Participarea la eveniment şi accesul la toate facilităţile este gratuită. Fiecare ofertant (agent economic) beneficiază de un stand propriu de prezentare în cadrul Bursei.

Sunt invitate toate persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, mai ales tinerii şi absolvenţii, pentru o mai bună cunoaştere a ofertelor de joburi din judeţul Cluj. (foto: citynews.ro)

sus(2)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns