revelion 2020 gherla dej cluj crystal ballroom pret
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj locuri de munca sofer mariflor gherla dej cluj cabinet orl gherla dej cluj revelion 2020 gherla dej cluj al kimbo pret locuri de munca angajare gherla dej cluj bontida service facturare
pod gara gherla

Desenele obscene de la gara Gherla au dispărut. Primăria Gherla, reacție bolșevică. Ce se întâmplă cu trecerea pe sub pod – FOTO

Cu puțină bunăvoință se poate rezolva aproape orice. Demonstrația vine de această dată la gara din Gherla, unde călătorii erau întâmpinați de ani de zile cu desene obscene pe ziduri.

Un articol publicat pe acest subiect în urmă cu două săptămâni pare că a pus în mișcare treburile. Situația, extrem de neplăcută la vedere, dura de câțiva ani și din păcate, nimeni nu a luat nicio măsură.

Administrația locală s-a justificat prin faptul că a atras atenția gării asupra acestor probleme, gara a informat că podul nu se află în competența sa și uite-așa, nu s-a mișcat nimic.

Primăria Gherla s-a supărat și are reacție de tip bolșevic la critici

Arătată și ea cu degetul pentru situația de la gară, primăria Gherla, plătită din banii oamenilor să aibă grijă de ordinea și curățenia din oraș, a avut o reacție demnă de vremurile comunismului sălbatic și a amenințat că va acționa în judecată Gherla INFO, după publicarea unui articol pe acest subiect. Nici nu știi dacă să râzi sau dacă să plângi. Cu alte cuvinte, primăria nu suportă criticile, pentru că de sus, de la balcon, cu salarii babane, fără nicio răspundere, totul este de fapt minunat. Iar cine îndrăznește să critice, trebuie pedepsit, cârcotașii trebuie eliminați. Adică cetățenii care sesizează de ani de zile mizeriile de la gară, loc care face parte din oraș. Libertatea de exprimare? Dreptul la opinie? Libertatea presei? Constituția? Prostii!

Dacă s-ar fi întâmplat asta în urmă cu 50 de ani, cine știe, ar fi venit miliția cu dubele în toiul nopții și i-ar fi săltat pe toți nemulțumiții, i-ar fi băgat în celule și i-ar fi bătut cu pulanul până le-ar fi venit mintea la cap, să nu cumva să mai îndrăznească vreodată să comenteze.

Domnii de la PSD Cluj ar trebui să-i mai ducă la reciclare pe unii cu idei staliniste din primăria Gherla, care au o mentalitate depășită și care, din păcate,  au ajuns să exprime în public atitudini care îi fac demni de milă. Nu de alta, dar cu asemenea reacții, P.S.D. – Partidul Social Democrat riscă să se transforme în P.S.D. – Partidul Social Dictator.

Nu e deloc de mirare ce se întâmplă la Gherla, atât timp cât de imaginea orașului au ajuns să se ocupe (e mult spus) unele personaje fără experiență, incapabile să înțeleagă cum funcționează societatea în care trăiesc și mai ales, anul în care respiră. Desigur, noțiunea de demisie le este total necunoscută. Prea e cald și bine.

Primăria Gherla nu este plătită ca să se supere, ea este plătită să rezolve problemele. Lucru înțeles în cele din urmă, așa că în ceasul al 13-lea, instituția cu ieșiri razboinice a transmis gării că va fi amendată aspru dacă nu se mișcă urgent. Cele două părți au căzut de comun acord ca pentru moment, desenele și mesajele mâzgălite pe pereți să fie acoperite cu var, cu sprijinul ADP Gherla, lucru care s-a întâmplat în zilele trecute, astel că până miercuri au fost acoperite toate obscenitățile.

gara gherla pod

Lucrările sunt doar provizorii, pentru că după sărbătorile de Paște urmează ca podul peste calea ferată de la stația CFR Gherla să între în lucrări de reparații și modernizare.

Apoi se vor lua măsuri suplimentare pentru ca astfel de situații să nu se mai repete: se vor monta camere de supraveghere, iar poliția T.F. va monitoriza mai atent zona podului.

Ce se întâmplă cu trecerea pe sub pod

Trecerea improvizată pe sub pod, peste sinele de cale ferată, care a fost folosită de oameni în ultimii ani, este și va rămâne desființată, spun responsabilii. „Cei care foloseau acest pasaj impropriu trebuie să știe că în fiecare moment și-au pus viața în pericol. În alte gări din țară au fost cazuri mortale, după ce oamenii au fost loviți de tren. Noi suntem responsabili pentru astfel de situații și nu putem permite să se întâmple așa ceva. Considerăm că este preferabil un traseu mai lung, dar sigur, fie peste podul care se va moderniza, fie pe la trecerile cu barieră, decât un accident care s-ar putea termina foarte urât. Lumea trebuie să înțeleagă că e spre binele ei.”

Gherla, „orașul penisurilor” – desenele obscene întâmpină turiștii de ocazie la stația CFR. Gara doarme, primăria sforăie

sus(47)jos(5)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestely

2 comentarii

 1. ... no, Gherla INFO... repede vă supăraţi dacă vi se cere puţin profesionalism... poate nu trebuia să folosiţi cuvântul considerat obscen... trebuia să spuneţi: ,,trandafiri''... trei... şi o scuturaţi...
  -
  ( după numele... străzii...)

  sus(29)sus(10)
 2. Solutia la toate problemele din oras, care sunt mai multe ca niciodata, e angajarea a inca 2-3 city manageri cu 7250 lei/luna salariu de caciula. Unul singur este evident ca nu face față la cum arata situatia.
  Ma, glumesc desigur...

  sus(34)sus(34)

Lasă un răspuns