taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare
mascati politie cluj fizesu gherlii

Descinderi la Fizesu Gherlii. 11 bărbaţi cercetaţi pentru înşelăciune – VIDEO

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au reţinut, în urma unor percheziţii domiciliare, 11 bărbaţi bănuiți de fapte de înşelăciune comise în perioada octombrie 2015- februarie 2016, prin vânzarea de apă în loc de motorină.

Marti, 1 martie, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, Secţia 7 Poliţie, sub coordonarea directă a procurorului de supraveghere din cadrul Parchetului de pe lângă Judecatoria Cluj-Napoca, cu sprijinul Serviciului de Operatiuni Speciale Cluj-Napoca şi a Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au efectuat 11 descinderi la adrese din municipiul Cluj-Napoca, comunele Apahida, Fizeșu-Gherlii și Vultureni, județul Cluj, la persoane bănuite de fapte de înşelăciune prin vânzarea de apă în loc de motorină.

Polițiștii au indisponibilizat un autoturism folosit la comiterea faptelor, telefoane mobile, precum şi echipament de protecţie care ar fi fost folosite la comiterea infracţiunilor.

În urma activităţilor de cercetare penală efectuate, poliţiştii au stabilit că, in perioada octombrie 2015-februrie 2016, cei 11 bărbaţi ar fi comis un număr de 70 de acte infracţionale, dintre care 20 infractiuni de înşelăciune, 13 tentative la infractiunea de înşelăciune, precum şi 37 de acte de complicitate la infracţiunea de înşelăciune şi tentativă la infractiunea de înşelăciune.

Cei în cauză ar fi comercializat cantitatea de 11.000 litri apă drept motorină, la prețul de 2,5-3,5 lei/litru, alți 8.000 litri încercând să-i vândă fără a reuşi, cauzând un prejudiciu de aproximativ 50.000 lei unui număr de 28 de persoane vătămate.
Pe numele celor 11 bărbaţi au fost emise ordonanţe de reţinere pe o perioadă de 24 de ore, urmând ca aceştia să fie prezentați la instanță cu propunere de arestare preventivă.

sus(26)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns