taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca angajare camin rebeca santioana taga gherla dej cluj muncitor infirimiera asistenta sociala locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto
derby

Derby: Vulturul Mintiu Gherlii – AS Baita Gherla, duminica la Mintiu

La sfarsitul saptamanii reincepe campionatul de fotbal al ligii a IV-a. Iubitorii fotbalului local au parte de un derby, in cadrul etapei a XIV-a, in care se intalnesc Vulturul Mintiu Gherlii cu AS Baita Gherla (Armenopolis). Meciul se joaca duminica de la ora 13 la Mintiu Gherlii.

In deschidere, de la ora 11, joaca juniorii.

In meciul din tur al seniorilor, jucat in etapa I, pe 7 septembrie 2013, intalnirea dintre cele doua echipe s-a incheiat cu victoria Vulturilor, care au condus cu 1-0 la pauza si 2-0 la final. Acelasi scos s-a inregistrat si in meciul juniorilor.

Dupa 13 etape, in funtea clasamentului se afla AS Plaiul Iacobeni, iar pe locurile urmatoare Viitorul Garbau Sat si CS Aghiresu. Vulturii de la Mintiu se pozitioneaza pe locul 6, iar AS Baita Gherla pe 11. Ultimele doua locuri sunt ocupate de CFR Dej si Somesul Gilau. La juniori situatia sta mult mai bine pentru ambele echipe: Vulturii sunt clasati lejer pe primul loc, iar AS Baita Gherla pe locul 5.

sus(0)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns