mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet orl gherla dej cluj locuri de munca gherla ortho medimar incaltaminte loc spatiu joaca copii gherla conte pret
deratizare gherla

Dezinsecţie cu bucluc – oamenii au chemat pompierii – VIDEO

O acţiune de dezinsecţie la mai multe blocuri de pe strada Stejarului din Gherla s-a lăsat cu urmări neaşteptate.

Oamenii care au circulat pe casa scărilor s-au plâns că se îneacă, iar unii, mai panicaţi, au sunat chiar să vină pompierii să-i salveze.

„A mai fost deratizare, dar niciodată nu a fost aşa. Nu poţi ieşi din casă că te îneci de la gaze. Am crezut că mor la etajul IV!”, a povestit o femeie.

Pompierii de la serviciul voluntar din Gherla s-au deplasat la solicitare, însă nu prea au avut ce să facă. „Dacă deschidem căile de acces, sa iasă mirosul înţepător, nu mai are efect dezinsecţia! Nicicum nu e bine„.

La intrările în blocuri au fost lipite anunţuri prin care locatarii erau avertizaţi că luni dimineaţă are loc operaţiunea amintită în scări şi subsoluri. Cetăţenii au fost îndemnaţi să nu circule în perioada când se operează cu gaze toxice pentru a evita problemele respiratorii.

Forţaţi de împrejurări, cei care au avut de plecat sau de ieşit din case şi-au tras peste faţă bluzele sau mânecile ori şi-au ţinut respiraţia până au trecut de zona periculoasă.

video, în continuare

sus(1)jos(11)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon taxi gherla telefon

Lasă un răspuns