locuri de munca gherla dej cluj angajare mariflor muncitor

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca alianta cluj dobanda gherla gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon locuri de munca angajare gherla dej cluj expert contabil mariflor locuri de munca gherla dej cluj agent securitate

deratizare gherla

Dezinsecţie cu bucluc – oamenii au chemat pompierii – VIDEO

O acţiune de dezinsecţie la mai multe blocuri de pe strada Stejarului din Gherla s-a lăsat cu urmări neaşteptate.

Oamenii care au circulat pe casa scărilor s-au plâns că se îneacă, iar unii, mai panicaţi, au sunat chiar să vină pompierii să-i salveze.

„A mai fost deratizare, dar niciodată nu a fost aşa. Nu poţi ieşi din casă că te îneci de la gaze. Am crezut că mor la etajul IV!”, a povestit o femeie.

Pompierii de la serviciul voluntar din Gherla s-au deplasat la solicitare, însă nu prea au avut ce să facă. „Dacă deschidem căile de acces, sa iasă mirosul înţepător, nu mai are efect dezinsecţia! Nicicum nu e bine„.

La intrările în blocuri au fost lipite anunţuri prin care locatarii erau avertizaţi că luni dimineaţă are loc operaţiunea amintită în scări şi subsoluri. Cetăţenii au fost îndemnaţi să nu circule în perioada când se operează cu gaze toxice pentru a evita problemele respiratorii.

Forţaţi de împrejurări, cei care au avut de plecat sau de ieşit din case şi-au tras peste faţă bluzele sau mânecile ori şi-au ţinut respiraţia până au trecut de zona periculoasă.

video, în continuare

sus(1)jos(11)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns