mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet orl gherla dej cluj locuri de munca gherla ortho medimar incaltaminte loc spatiu joaca copii gherla conte pret

Depunerea jurământului la Scoala de Agenți de Poliție Cluj – FOTO

2.902 de elevi ai școlilor de agenți de poliție și subofițeri ale Ministerului Afacerilor Interne, au depus vineri jurământul militar în toată țara. Dintre aceștia, 1.588 sunt de la arma poliție, 700 de la jandarmi, 333 de la pompieri și 281 de la poliția de frontieră. Aceștia au susținut examenul de admitere în luna ianuarie a 2018 și vor absolvi la finalul lui 2018.

PROMOȚIA CENTENARULUI, seria de elevi ianuarie – noiembrie 2018, a depus vineri, 9 martie, jurământul militar, la sediul Şcolii de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca.

Emoționați de prezența familiilor și a prietenilor, cei 295 de viitori agenți de poliție au rostit la unison: ”Jur credinţă patriei mele România, jur să-mi apăr ţara chiar cu preţul vieţii, jur să respect Constituţia, legile ţării şi regulamentele militare. Aşa să-mi ajute Dumnezeu!”.

galerie foto: imagini de la festivitate

galerie foto gherla”Jurământul militar îl depuneți o singură dată în viață, dar trebuie să fiți conștienți că acest angajament nu este doar pentru o zi, pentru o lună sau pentru un an, este unul pe viață. Aduce cu sine responsabilități și un statut în societate pe care trebuie să îl onorați”, a fost mesajul transmis de ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan. ”Chiar dacă perioada de școlarizare s-a redus din cauza deficitului major de personal cu care ne confruntăm, aceasta nu înseamnă că vă veți pregăti mai puțin. Alternanța modulelor teoretice cu cele practice se va concretiza într-o perioadă intensă de pregătire, un efort pe care trebuie să îl faceți pentru că tot ce învățați acum vă va oferi baza carierei profesionale”, a conchis ministrul.

”Să învățați, să vă pregătiți temeinic pentru profesia pe care ați ales-o, astfel încât, la finalul studiilor, să putem avea o nouă generație de polițiști profesioniști, adaptați realității în care trăim, gata oricând să protejeze comunitatea”, le-a transmis tinerilor elevi chestor principal de poliție Alexandru-Cătălin Ioniță, Inspector General al Poliției Române. Ambele mesaje au fost citite de către comisar-șef de poliție Florian Dragnea, adjunct al inspectorului general al Poliției Române.

Aceasta este cea de-a XV-a serie de elevi pregătiți de școala clujeană de poliție.

In acest an, conform strategiei MAI de reducere a deficitului de personal, vor intra în sistem două promoții ale școlilor de agenți de poliție și subofițeri (peste 5.000 de agenți și subofițeri), promoția Academiei de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza” (aproximativ 600 de ofițeri), precum și aproximativ 1.800 de angajați din sursă externă.

La nivelul Ministerului Afacerilor Interne există 6 instituții de învățământ care pregătesc agenți de poliție și subofițeri ( Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” din Câmpina; Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” din Cluj-Napoca; Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră „Avram Iancu” din Oradea; Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” din Drăgăşani; Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi „Petru Rareş” din Fălticeni și Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” – Boldeşti).

sus(3)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon taxi gherla telefon

Lasă un răspuns