taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto hayak gherla stand up comedy ivanov
bere terasa chelner

Deplasările libere din 1 iunie, ce va mai fi permis

Mai multe măsuri care intră în vigoare din 1 iunie au fost anunțate joi după-amiază de președinte. Astfel, câteva activități care până acum au fost interzise vor redeveni posibile, odată cu relaxarea măsurilor de prevenire a îmbolnăvirilor cu noul coronavirus.

De la 1 iunie se redeschid terasele. „Mesele vor trebui să fie la cel puțin doi metri, vor putea să stea maximum patru persoane la o masă”.

De la 1 iunie se va putea merge la mare, la plajă, cu păstrarea distanței de cel puțin doi metri între scaunele de plajă.

Tot de la 1 iunie va fi reluat transportul internațional, rutier și feroviar, în condiții de siguranță, de distanțare și de igienă.

Tot de la 1 iunie, vor deveni posibile spectacolele în aer liber, cu un număr de până la maximum 500 de spectatori, însă aceștia vor trebui să fie așezați pe scaune, la distanțele care sunt impuse de regulile de distanțare, cu un control foarte strict la intrare și, evident, cu respectarea tuturor normelor de igienă.

În ce privește deplasările în afara localității, acestea vor fi libere tot din 1 iunie. Nu va mai fi nevoie de declarație când ieșim cu mașina, pe jos sau cu bicicleta din localitate.

Se vor putea relua competițiile sportive începând din 1 iunie, dar doar pentru sporturile care se practică afară, în aer liber, mai puțin sporturi de contact, și fără spectatori.

sus(21)jos(5)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns