taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj locuri de munca angajare gherla dej cluj supercom sofer muncitor
depasire trafic

Depășire periculoasă, poliția l-a găsit pe șofer – VIDEO

Un conducător auto care s-a aventurat într-o depășire extrem de periculoasă a fost filmat cu o cameră de bord. Imaginile au fost postate pe rețelele sociale și au stârnit furie. 

„E tentativa de omor! Nenorociții ăștia nu au ce căuta în trafic!!!”, a comentat un internaut.

„Cât de retard trebuie să fi să depășești în urcare, pe linie continuă, înainte de o curbă fără vizibilitate, un tir, și cu coșciugul ăla…”, a scris altcineva.

Poliția s-a autosesizat în acest caz.

„Urmare a imaginilor apărute în spațiul public surprinzând conducătorul unei autoutilitare care efectuează o depășire neregulamentară a unui ansamblu de vehicule, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Cluj s-au sesizat din oficiu.

În urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că evenimentul a avut loc pe DN17D, în județul Bistița-Năsăud. Conducătorul auto a fost identificat, iar datele acestuia au fost transmise Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, în vederea luării măsurilor legale ce se impun”, a transmis IPJ Cluj.

video: șoferi de weekend

sus(23)jos(2)

Lasă un răspuns