taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto hayak gherla stand up comedy ivanov
vicentiu hossu as baita gherla

Demisie la varf la AS Baita Gherla. Vicentiu Hossu: „Nu se doreste performanta!” VIDEO

Dupa patru ani la conducerea Asociatiei Sportive Baita Gherla, presedintele Vicentiu Hossu si-a dat demisia, motivata prin nemultumirea personala legata de directia in care se indreapta echipa de fotbal.

Hossu a propus in urma cu cateva zile aducerea unui nou antrenor la echipa, un fost jucator in liga a II-a, Csaba Chilin, care ar fi urmat sa aduca si noi jucatori la echipa, rulati in ligile a II-a si a III-a. Propunerea sa a fost respinsa de stafful tehnic al asociatiei, care, conform declaratiilor presedintelui demisiionar, isi doreste sa continue activitatea cu jucatori tineri.

„E grav ca s-a ajuns aici. Aveam posibilitatea sa remediem situatia, fara efort financiar”, a declarat Hossu, facand referire la rezultatele slabe ale echipei de fotbal din campionatul incheiat,  cand echipa locala s-a clasat pe locul 12 din 13, cu 18 infrangeri si 6 victorii.

Contactat telefonic pentru a exprima un punct de vedere asupra subiectului, actualul presedinte, Romulus Precup, a afirmat ca va face acest lucru in zilele urmatoare.

reporter: Alexandra Tomoiag

sus(0)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

2 comentarii

  1. poi normal ca l*** , dl p*** si c*** nu vreau, ca ei au alte interese .ei au cate 30 de copii fiecare la care le iau cate 50 de lei ..calculati si voi si vedeti ce bine le este.interesul lor nu e sa faca bani nu performanta.pe ei nu-i intereseaza fotbalul la nivel de seniori,ca ei nu au jucat niciodata la echipe de seniori ..ei nu au avut nici o performanta nici ca jucatori nici ca antrenori ..ce-a mai mare performanta a lor a fost locu 9 din 12 echipe si locu 13 din 14 echipe.singurul din gherla care face performanta din oras este LAUR ASTILEAN cu grupele lui de copii de la VIITORUL GHERLA .care sa clasat de 2 ori pe locu 3.fiind batut numai de CFR CLUJ si UNIVERSITATEA CLUJ .a participat la faza zonala a cupei danone unde sa clasat pe locul 2..fiind foarte aproape de a se califica la faza finala de la academia de fotbal ,,GHEORGHE HAGI ,,..nu stiu ce sa urmareste sa se faca cu fotbalul gherlea, dar este foarte posibil sa dispara dupa cum se vede ..si asta li se datoreaza in mare parte celor 3 sus mentionati........si pe final as vrea sa le pun o intrebare celor doi MARI antrenori ...CINE VA PUS PE VOI IN FUNCTIA DE ANTRENORI AI ECHIPELOR DE JUNIORI SI SENIORI DE LA ECHIPA A.S. BAITA... sper sa se ia atitudine fata de situatia in care este fotbalul gherlean..uni lau dus acolo sus in 15 ani ...si voi la-ti distrus intr-un an....nu reau sa fiu rautacios dar vreau sa stie gherleni ce se intampla cu fotbalul gherlean.ca uni habar nu au ...MULTUMESC...

    sus(70)sus(1127)
  2. domnilor da cu terenul ala ce faceti.nu va este rusine cum arata.nicaieri in judetul asta nu este un teren mai RAU. la cati bani luati de la copii.puteti sa luati o pompa si sa udati terenu...ca numai voi faceti antrenamente pe teren si jucati fotbal.

    sus(1)sus(0)

Lasă un răspuns