hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca alianta cluj dobanda gherla gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj locuri de munca gherla dej cluj sofer mariflor spalatorie auto self service gherla petrom locuri de munca gherla angajare sofer livrare pizzerie al kimbo locuri de munca gherla dej cluj cusatoareasa croitoreasa

sabin sarmas pnl cluj demisie vicepresedinte

Demisie la varf in PNL CLUJ: vicepresedintele Sabin Sarmas a renuntat la functie: „La PNL Cluj e o situatie dezastruoasa!”

„Având în vedere situaţia politică dezastruoasă de la nivelul filialei PNL Cluj cât şi a PNL Cluj-Napoca am decis sa demisionez din funcţia de vicepreşedinte al Biroului Politic Municipal şi din calitatea de membru al acestui birou”, se arata intr-un comunicat de presa remis spre publicare presei miercuri de catre vicepresedintele organizatiei PNL Cluj,  Sabin Sarmas.

„Clasarea PNL pe locul patru în Cluj-Napoca la alegerile europarlamentare, la numai 0,01% în faţa actorului Mircea Diaconu, este un rezultat ruşinos şi totodată de neacceptat. Trendul naţional sau existenţa unei comunităţi maghiare respectabile în Cluj-Napoca sunt scuze care nu fac decăt să întărească neputinţa filialei municipale a PNL în acest moment.

De parcă nu era suficient, rezultatele slabe de la alegeri au fost secondate de mediatizatele acțiuni ale DNA care i-au vizat pe unii dintre cei mai importanți lideri ai organizației noastre. Sigur, prezumţia de nevinovăţie nu este o invenţie mioritică fiind un principiu prezent inclusiv în Declaraţia Universală a Drepturilor Omului, dar mai presus de acesta, responsabilitatea şi onoarea sunt calităţi care ar trebui să primeze și să caracterizeze fiecare membru al PNL. Tocmai din acest motiv aștept din partea colegilor cercetaţi de justiţie, un gest de respect faţă de PNL, de colegii PNL-işti şi nu în ultimul rând faţă de electoratul liberal, prin demisia din orice funcţie de conducere sau, dacă gravitatea situaţiei o impune, inclusiv din calitatea de membri de partid.

Consider că în acest context este nevoie, mai mult ca oricând, de o reevaluare a liderilor PNL Cluj şi totodată a resursei umane a partidului. Este de neconceput ca în situaţia în care organizaţia PNL Cluj are în rândurile ei oameni valoroși, cu o imagine imaculată, să nu fim capabili să-i propunem pe aceștia la conducerea partidului sau în posturi administrative importante, în detrimentul persoanelor nedemne de astfel de funcții.

Am demisionat din funcţiile de conducere deţinute în PNL deoarece nu doresc să girez, sub nici o formă, situaţia în care se afla acum organizația clujeană. Mai mult, am demisionat cu gândul că acest gest nu reprezintă un pas înapoi sau în lateral, ci un pas înainte spre cei care doresc să reconstruiască partidul sănătos şi cu decenţă. Rămân simplu membru de partid pentru că nu cred că salvarea de la prăbuşirea totală în ochii opiniei publice va veni din altă parte, decât de la noi, membrii PNL Cluj care facem politică din pasiune şi cu credință în valorile liberale. Nu cred ca salvarea poate veni altfel decât prin noi înşine!”, se mai arata in comunicat.

sus(0)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns