taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
pro romania alegeri europarlamentare gherla
psd alegeri europarlamentare gherla cluj
pnl alegeri europarlamentare gherla cluj adrian oros
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla
biciclisti gherla franta belgia yzeure cluj

Delta60 – tur circlist prin Romania – zeci de francezi si belgieni la Gherla – VIDEO

Luni dimineata a fost mare forfota in centrul orasului: s-a dat startul unui tur ciclist spre diferite destinatii din Romania. Participantii sunt francezi si belgieni, prieteni ai Gherlei, membri ai Asociatiei de Prietenie Gherla – Yzeure, ai altor asociatii de prietenie, persoane care au stabilit in ultimii 20 de ani relatii cu gherleni sau locuitori din alte zone ale Romaniei. De asemenea, sunt asteptati sa se alature turului si cetateni elvetieni.

La initiativa OVR (Operation Villages Roumaines), in perioada 26 iulie – 13 august are loc un tur ciclist de solidaritate, in Maramures, Republica Moldova si in Delta Dunarii, spre destinatii infratite cu localitati din Franta, Elvetia si Belgia, sub deviza „Turism responsabil, la indemana tuturor”.

Startul s-a dat la Gherla luni dimineata la ora 9, cu traseul Bont – Sic si retur, pe o distanta de 31 de kilometri. Viceprimarul Ioan Neselean a fost cel care a intampinat oaspetii, cu urari de calatorie placuta. In plutonul de biciclisti au intrat atat tineri, cat si varstnici, echipati cu toate cele necesare, care au ales sa-si petreaca timpul liber prin miscare, in mijlocul naturii.

Intre participantii la tur se afla un biciclist francez, care a pedalat 2000 de kilometri, din Franta pana in Gherla.

galerie foto: imagini de la adunarea biciclistilor la Gherla si startul spre Sic

galerie foto gherla

Marti, 28 iulie, urmeaza un nou traseu: Gherla – Garbou – Bezded, cu trecere prin Unguras.

Biciclistii vor mai ajunge in cadrul tururilor prin Certeze, Sighetu Marmatiei, Sapanta, Vadu Izei, Ungheni, Chisinau, Sulina, dar si in multe alte localitati.

Politistii au insotit plutonul de biciclisti pentru siguranta deplasarii.

video: imagini de la startul turului ciclist la Gherla

sus(12)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns