taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon
ioan esztegar gherla janos szamosujvar armean

Delegaţie din Gherla la Adunarea Generală UAR de la Bucureşti

La Bucureşti a avut loc joi, 27 aprilie, Adunarea Generală de Dare de Seamă a Uniunii Armenilor din România, la care au participat peste o sută de delegaţi ai filialelor din ţară, printre care şi Ioan Esztegár, preşedintele filialei Transilvania a UAR.

Pe ordinea de zi a forumului naţional al comunităţii armeneşti din România au figurat mai multe subiecte, între care darea de seamă a activităţilor 2016, raportul de execuţie bugetară 2016, proiect al activităţilor din 2017, proiectul de buget pe anul 2017.

Lucrările au fost conduse de preşedintele Uniunii Armenilor din România, Varujan Vosganian. A fost prezent şi ambasadorul Armeniei la Bucureşti, Hamlet Gasparian.

În cadrul şedinţei, preşedinţii de filiale au prezentat pe scurt proiectele activităţilor ce vor derula în cursul anului 2017.

S-a ridicat din nou problema organizării tradiţionalei manifestări „Strada Armenească”, care până în prezent s-a desfăşurat numai la Bucureşti şi s-a adus în discuţie şi posibilitatea organizării acesteia şi la Gherla.

Presedintele Ioan Esztegar spune ca festivalul ar putea fi organizat la Gherla la începutul toamnei, în condiţiile în care va exista finanţare în acest scop, scop în care se fac deja demersuri.

Szekely Csaba

sus(14)jos(24)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

2 comentarii

  1. Cati dintre armenii din Gherla mai cunosc limba armeana?...sau macar sa fie interesati sa o invete.

    As vrea sa aud vorbindu-se armeneste in Gherla,doar e oras armean.
    Foarte multe nume ale gherlenilor sunt armenesti,dar nici macar posesorii lor nu stiu asta.

    sus(40)sus(27)

Lasă un răspuns