locuri de munca fundatura iclod lacatus sudor gherla dej clj bontida
nunta gherla angela rusu sala crystal ballroom dej cluj
flori vanzare 8 martie gherla adp pret

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata locuri de munca gherla dej cluj ospatar conte

consiliul local gherla sedinta

Delegație de la primăria Gherla în vizită în Suedia

Un grup format din mai multe persoane efectuează în perioada 3-7 iulie 2018 o vizită în Suedia.

In referatul întocmit de primărie în acest scop se arată că „s-a lansat invitația de participare a unei delegații din Gherla (formată din actualul primar, fostul primar și încă patru persoane) (…) în cadrul întâlnirii se vor purta discuții pe mai multe teme importante, ca energia, mediul înconjurător și dezvoltarea durabilă, turismul, integrarea socială, cultura, educația, sănătatea etc.”. Partea suedeză a adresat invitația după vizita făcută la Gherla în luna iunie.

La ultima ședința de consiliu local de la sfârșitul lunii iunie, primarul Ioan Neselean a răspuns la o solicitare privind componența delegației și a precizat că este formată din fostul primar Marius Sabo și consilierii locali Ioan Boca, Eugen Drăgan, Tiberiu Bereczki, Vasile Băgăcean și Kasza Tamas.

Supus la vot, proiectul de hotărâre a fost votat de toți cei 18 consilieri prezenți.

Art.1 Se aprobă deplasarea unei delegații formată din șase persoane, în perioada 3-7 iulie 2018, în oraşul înfrățit Ronneby, conform invitației primăriei din această localitate, având nr. 8823/21.06.2018. Se împuternicește domnul Ioan Neselean, primarul municipiului Gherla să desemneze persoanele care fac parte din delegație.

Art.2: Cheltuielile se vor deconta conform legislației în vigoare, compartimentul buget, contabilitate, din cadrul primăriei va lua masuri de ducere la îndeplinire a prezentei hotărâri.

Relația de prietenie și cooperare dintre orașele Gherla și Ronneby din Regatul Suediei este una mai nouă și datează din anul 2015, an în care au avut loc primele contacte între reprezentanții acestor două orașe prin care s-au pus bazele viitoarelor colaborări.

Pe 18 mai 2016 s-au oficializat aceste relații prin semnarea unei Înțelegeri de cooperare, iar de atunci au avut loc întâlniri anuale între reprezentanții administrațiilor din Gherla și Ronneby.

sus(3)jos(25)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns