angajare bucatar gherla dej cluj locuri de munca

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca alianta cluj dobanda gherla gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj locuri de munca gherla dej cluj sofer mariflor spalatorie auto self service gherla petrom locuri de munca gherla angajare sofer livrare pizzerie al kimbo locuri de munca gherla dej cluj cusatoareasa croitoreasa vintahe pub vanzare gherla dej cluj cafenea afacere

dejenii au talent gherla

Dejenii au talent, cu gherleni pe scena. Toti au trecut in etapa urmatoare! VIDEO

Un nou sezon din concursul „Dejenii au talent” a demarat joi la Dej. Spectacolul de la centrul cultural „Arta” a adunat la selectie un numar de 10 concurenti, majoritatea dejeni si gherleni, iar sala a fost din nou arhiplina, la fel ca anul trecut.

In spectacolul-concurs, prezentat de Dorin Cocis si Ruben Teocan, s-au inscris si concurenti din Gherla. Intre ei, Nicoleta Pacurariu (8 ani), care a interpretat melodia „Big Big World”, un succes international semnat Emilia. Au fost si numere de beat-box si rap cu Mihai Muresan (15 ani) si trupa Cius (Rus Paul si Emanuel).

Concurentii au primit aplauze la scena deschisa, iar aprecierile juriului, format din prof. Ștefan Lako, prof. Olimpiu Șipoș și Mariana Reman au fost pozitive, astfel ca toti concurentii din Gherla au trecut la etapa urmatoare, care va avea loc la mijlocul lunii mai.

Premiile pentru care se bat concurentii sunt atractive: un premiu de 700 de lei, oferit de deputatul Cornel Itu, un premiu de 500 de lei pentru originalitate, oferit de primarul Dejului, Morar Costan, si un premiu de 500 de lei pentru popularitate, oferit de viceprimarul Aurelian Muresan.

Evenimentul a fost organizat de Radio Stil si Centrul Cultural „Arta” din Dej.

Multumiri pentru imagini:  Someseanul.ro

sus(1)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns