taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare xtru locuri de munca cluj tamplarie pvc gherla dej
punga bani

Dej : o femeie a gasit o punga cu bani si tichete si a predat-o la Politie

O femeie din Dej a dat dovadă de spirit civic şi a solicitat sprijinul Poliţiei pentru a restitui peste 1.500 de lei şi mai multe tichete valorice.

Valorile găsite pe stradă au fost înapoiate celui care le-a pierdut de către femeia din Dej, cu ajutorul poliţiştilor clujeni.

In data de 2 februarie 2015, ora 19:00, Poliţia a fost sesizată de către o femeie, din municipiul Dej, cu privire la faptul că ar fi găsit o sumă importantă de bani şi mai multe bonuri valorice.

Femeia ar fi observat, pe marginea părţii carosabile de la intersecţia străzilor Unirii cu Zefirului, din municipiul Dej, o pungă din plastic, de dimensiuni reduse, care conţinea 1.560 de lei şi 8 tichete valorice.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Dej au depistat persoana vătămată, constatând că este vorba de un bărbat din Dej. Banii şi tichetele valorice, pierdute pe fondul neatenţiei, i-au fost restituite celui păgubit.

sus(13)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns