mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj cabinet orl gherla dej cluj spatiu birou gherla chirie locuri de munca sofer mariflor gherla dej cluj locuri de munca gherla dej cluj sofer kimbo

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program

decor de poveste sic cluj gherla

‘Decor de poveste’ la Sic – fotografi din Romania pe teren pentru o expozitie inedita

Fotografi renumiti din Romania – Cristian Sutu, Radu Badoiu, Adrian Petrisor – s-au aflat zilele acestea la Sic, in rezervatia naturala, unde au cautat cele mai frumoase privelisti, cea mai buna lumina, cele mai frumoase culori. Scopul? Imaginile realizate vor fi imprimate pe texturi neconventionale, urmand sa fie prezentate publicului intr-o expozitie cu scop caritabil la Cluj-Napoca.

 

Verla Axelen, cel mai mare furnizor de materiale de print si tapet din Transilvania, si-a asumat provocarea de a construi decorul ideal – un decor de poveste, adaptat specificului anului 2012, in cadrul unei expozitii de PRINT si FOTO, care va avea loc la Iulius Mall – Cluj-Napoca, in perioada 14-17 iunie.

“Vrem sa organizam o expozitie de PRINT & FOTO care sa ilustreze optiunile de print ale momentului si impactul fotografiei in crearea ambiantei de decor. Materialele pe care le vom folosi pentru tiparirea lucrarilor sunt diferite fata de hartia foto clasica, au compozitie textila sau PVC, texturi neasteptate, volum sau chiar transparenta. Emotia fotografiei va fi amplificata de aceste materiale care adauga valoare artistica”  sustine Viorel Verzea, director executiv al grupului Verla-Axelen.

Organizatorii spun ca in momentul cand le-a venit aceasta idee, si-au dat seama ca trebuie sa faca mai mult decat o expozitie deosebita, trebuie sa puna suflet, sa faca fapte bune. Printr-un concurs de imprejurari, au cunoscut-o pe  Milena Pruna, presedinta Asociatiei Autism Transilvania, o asociatie extraordinara care se lupta pentru vindecarea si integrarea in societate a copiilor cu autism. Discutia cu Milena a fost puternic motivationala si astfel a aparut determinarea de a sprijini aceasta fundatie.

In cadrul expozitiei vor fi prezentate 20 de tablouri deosebite, care vor putea fi achizitionate de vizitatori, iar o parte din sumele obtinute vor fi directionate catre aceasta fundatie. Pe langa aceste tablouri, va fi oferita vizitatorilor care doresc sa faca o sponsorizare o colectie limitata de vederi.

Evenimentul se adreseaza tuturor pasionatilor de design creativ, print si fotografie la nivel amator si profesionist, designerilor, arhitectilor, specialistilor in industria productiei publicitare, jurnalistilor, bloggerilor.

In cazul in care va asteptati sa vedeti o expozitie cu tablouri, passepartout, rame clasice, va inselati. Ceea ce se pregateste este o poveste de décor in care fotografiile se transforma in umbrele, obiecte de mobilier, imbraca pereti si parchet, iar piateta Stradivarius din Iulius Mall – Cluj va fi o incursiune in imaginatia designerilor si specialistilor in print.

foto: Facebook , Teodora Neagu

decor de poveste sic cluj gherladecor de poveste sic cluj gherladecor de poveste sic cluj gherladecor de poveste sic cluj gherladecor de poveste sic cluj gherla

 

 

 

Pentru mai multe detalii vizitati www.decordepoveste.ro ; bloggerii care vor să susțină acest eveniment sunt invitați pe acelasi site să o facă printr-un banner pe site-urile lor și vor primi link pe site-ul evenimentului, dar și un frumos set de vederi de colectie, gata timbrate

sus(0)jos(0)

laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestely tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns