taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj
escape restaurant gherla locuri de munca angajare bucatar pizzer dej cluj
atletic olimpia gherla academia magura cisnadie fotbal feminin

Decizie favorabilă la FRF privind meciul de fotbal Atletic Olimpia Gherla – Academia Măgura Cisnădie

Comisia de Disciplină și Etică a analizat cazul meciului de fotbal dintre echipele Atletic Olimpia Gherla și Academia de fotbal și Tenis Măgura Cisnădie, jucat pe 1 mai la Gherla.

În timpul jocului, finalizat cu victoria oaspeților, cu 7-4, pe teren au rămas în repriza a doua în echipa adversă mai de puțin patru junioare, situație reglementată de Regulament în sensul că acest lucru nu este permis.

Președintele clubului din Gherla, Kilin Csaba, a depus la finalul partidei o sesizare cu privire la acest aspect.

„În baza art. 25, 26/1 din R.O.A.F. coroborat cu art. 32/8 din R.O.A.F. raportat la art. 83/8 din RD cu aplicarea art. 34 din RD ACS Academia de Fotbal și Tenis Măgura se sancționează cu Forfait (3-0 în favoarea clubului Atletic Olimpia Gherla) și i se aplică penalitate sportivă de 105 lei”, a fost decizia F.R.F., dată pe 12 mai.

Vestea a adus o mare bucurie în rândul jucătoarelor din echipa feminină de fotbal. După noua situație, echipa din Gherla se clasează tot pe primul loc în clasamentul seriei a II-a, dar cu 18 puncte, la mare distanță de celelalte locuri. Practic, drumul spre câștigarea campionatului este de neoprit.

sus(26)jos(3)

Lasă un răspuns