locuri de munca gherla dej cluj angajare mariflor muncitor

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca alianta cluj dobanda gherla gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon locuri de munca gherla dej cluj sofer livrare pizzerie al kimbo locuri de munca angajare gherla dej cluj expert contabil mariflor

oameni politie garlei debransare apa

Debranșare cu scandal pe strada Gârlei, zeci de oameni au rămas fără apă – VIDEO

Locatari din patru blocuri de pe strada Gârlei din Gherla au rămas fără apă.

Pe 18 februarie, Compania de Apa a înștiințat Asociația Locatarilor „Prietenia” că urmează să se procedeze la sistarea alimentarii cu apă, din cauza datoriilor acumulate în ultimele luni.

De exemplu, la blocul R2, restanțele din ultimele șase luni totalizează 9,733 de lei. Oamenii spun că au aflat că la cele opt scări afectate, datoriile sunt de aproximativ 16.000 de lei.

Debranșarea s-a făcut luni dimineață în jurul orei 8, lâsând zeci de familii, multe cu copii mici, chiar nou-născuți, fără utilitatea elementară, apa.

În aceste conditii, zeci de oameni nemulțumiți au ieșit în stradă. Luni în jurul orei 17 s-au deplasat la locuința administratorului asociației pentru a cere socoteală. „Noi ne-am plătit toate datoriile, cum să ne lase fără apă?” au spus ei.

Explicația primită a fost aceea că de la Asociație s-au plătit cu banii încasați datoriile altor restanțieri și că nu ar mai fi bani în visterie.

Întrucât situația ar fi putut degenera, la discuții a intervenit și un echipaj de la Poliție și Jandarmerie.

Oamenii legii au discutat cu femeia care administrează asociația de locatari și au încheiat un proces verbal. Locatarii au fost îndemnați să meargă la poliție și să facă o sesizare în acest caz, iar organele în drept să verifice ce s-a întâmplat cu banii.

Locuitorii din zonă mai spun că au aflat că nici Salubritatea nu a fost plătită de un an de zile, deși s-au făcut încasări în acest sens.

Până la lămurirea situației, apa nu va mai curge la robinete la blocurile cu probleme de pe strada Gârlei. Compania de Apă i-a mai anunțat pe cei afectați că apometrele de la scările de bloc au fost demontate și că rebranșarea se va face după achitarea datoriilor, după achitarea taxei de rebranșare.

video în continuare

sus(9)jos(45)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

3 comentarii

  1. ... debranşarea pune în pericol sănătatea şi viaţa unor oameni... şi asta-i penal...

    ( halal autorităţi... primărie, poliţie ( şi locală) parchet, sanepid şi... vai de noi gherlenii )

    ... tulai !!! ...

    sus(18)sus(2)

Lasă un răspuns