taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon
putin

De unde se inspira romanii cand dau nume firmelor? Cele mai indraznete denumiri de SRL-uri din Romania!

Sa faci afaceri in Romania inseamna, pe langa mult tupeu, curaj si un dram de inconstienta, multa, foarte multa imaginatie. Atunci cand isi aleg denumirile firmelor, cei mai multi dintre romani o fac cu sufletul, cu speranta si, in unele cazuri, cu foarte mult umor. Dovada studiul facut de Keysfin, care a cautat cele mai originale denumiri de firme.

Sa incepem cu cele sfinte. Daca vreti sa faceti afaceri de succes, ar fi bine sa invocati inca din start ajutorul divin. Asa s-au gandit, probabil, cei care au deschis firma „DUMNEZEU TRAIESTE SI VORBESTE SRL” din Sibiu, specializata in cresterea ovinelor, caprinelor, cabalinelor, magarilor, catarilor si asinilor. In Dolj am intalnit o alta firma, „ISUS TE IUBESTE SRL” care se ocupa cu exploatarea forestiera, asta pe langa firmele cu nume de sfinti in genul„SFANTUL ARHANGHEL MIHAIL SRL” sau “SFANTUL PATRU IMPEX SRL”, din Bailesti, specializata in fabricarea de constructii metalice si parti componente ale structurilor metalice.

Cei care n-au avut curajul sa invoce sfintii, s-au gandit la miracole si alte evenimente crestine. Asa au aparut „INVIEREA DOMNULUI BUCURESTI PENTRU PRESTARI SERVICII”, EVANGHELIA CONSTRUCT SRL din Bucuresti, „ INGERUL PAZITOR SRL” din Calarasi, „INVIEREA LUI LAZAR SRL” din Giurgiu, „ MIRACOL – FRUCTE SI LEGUME SRL” din Glina, PAMANTUL FAGADUINTEI din Ploiesti, „APA VIE SRL” din Tg. Jiu si „SPIRIDUSUL CREATOR SRL-D” din Popesti Leordeni, asta pe langa cele sapte firme care contin revelatii in denumire, precum „REVELATII IMPEX SRL”.

Alti oameni de afaceri au facut apel la ajutorul Diavolului. Asa a aparut, probabil, DIAVOLBLU SRL din Tartaresti. La Registrul Comertului sunt inregistrate si trei firme care contin numele „Vrajitoarea”.

Nici conationalii nostri de alte religii nu s-au lasat mai prejos. Asa au aparut „ MUSULMANU MOTORS C & L SRL” din Arges, „MUSULMANCA SRL” din Ialomita, „MECCA & MEDINA SRL” din Roman, „ALLAH COMPANY IMPEX SRL” din Bucuresti, cele 5 firme cu nume de „JIHAD” si cele 100 de firme cu numele de „ISIS”, ca tot sunt la moda.

La acelasi capitol includem si firma de taxi din Arad „CIRCUMCIS SRL” si barul din Ineu „BOTEZ BAR IMPEX SRL”.

Si prapastiosii au denumirile lor originale. La Registrul Comertului este inregistrata „APOCALIPSA SERV” din Bihor si numai putin de 7 firme care se numesc „ARMAGHEDON”. Dintre ele, doar cea din Vaslui mai este activa.
Apropo de cataclisme. La acest capitol ar trebui sa trecem si firmele „EBOLA PLAY RO SRL” si „CANCER DIVISION SRL” din Bucuresti.

Uneori, afacerile tin de noroc dar si de ghinion. Asa a aparut, probabil, „GHINION IMPEX” din Ialomita. Pentru cei cu probleme in afaceri s-a inventat insa „AGENTIA DE SPART GHINIONUL SRL” din Bucuresti, firma aflata inca in functiune si care se ocupa cu „activitati de difuzare a programelor de radio”.

Reclama este sufletul comertului! Un amanunt pe care probabil l-au omis cei care si-au botezat firma „TEAPA SRL”, din Ocna Mures, specializata in lucrari de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale?

Tot la acest capitol includem „TEPAR & POPUTA SNC” din Cluj Napoca, HACKER SRL din Cluj, firma specializata in activitati de secretariat, dactilografiere, multiplicare si traduceri, „PACALICI SRL” din Iasi, firma specializata intermedieri in comertul cu produse diverse, „DRUMUL LOZALOR SRL” din Satu Mare, specializata in pregatirea drumurilor, cele 11 firme care contin denumirea faliment, precum „FALIMENT IMPEX SRL”, dar si alte firme cu denumiri oarecum asociate, de la casa de productie TV „IDIOT FILM SRL” din Draganesti-Olt la „CRIZA SRL” din Calarasi si „MILOGUL SRL” din Cluj Napoca.

Exista, bineinteles, si firma „DRUMUL INVINGATORILOR SRL”, iar in Orsova intalnim restaurantul „VISUL AMERICAN SRL”.
Avem si firme cu denumiri demne de filmele de teoria conspiratiei – „SS&COMP” din Sibiu, „MOSAD IMPEX”, „MOSAD SRL” din Bucuresti, „CIA & NELUTU SRL” din Alba si „KGB SPORT CENTER SRL” din Mures.

PATRONII SE INSPIRA DIN FILME, NU-I ASA?

Dincolo de cele sfinte, de provocarile crizei si apocalipsa, patronii romani se inspira si din filme, atunci cand isi aleg denumirile de firme.
Avem, astfel, o puzderie de firme cu numele “LAS FIERBINTI SRL” din Suceava, “MATRIX SRL”, “AVATAR HOSTING” din Bucuresti, “SUPERMAN TOTAL” din Hunedoara, “STAR WARS SRL” din Constanta, “HOBBIT BROKER DE ASIGURARE”, “SAURON SRL”, “CEI TREI MUSCHETARI IMPEX”, “BRUCE LEE SRL” din Pitesti si cele 4 firme cu denumirea “VAN DAMME”.

Daca tot vorbim de personaje celebre, notam si „DI CAPRIO SRL” din Dolj, „AL PACINO SRL” din Timisoara, „DE NIRO SRL”, „ALBANO FOTOVOLTAICO SRL” din Timis si firma „DAN SPATARU JR. TRAVEL SRL” din Bucuresti.

Avem bineinteles si denumiri cu valente istorice. „GINGIS HAN” este prezent in patru firme, iar „CEAUSESCU & PARTNERS” se ocupa de audit financiar in Constanta. Notam si „OBAMA VASI SRL” din Buzau, „ PRINTUL MARELUI PUTIN SRL” din Bucuresti, „PRINTESA DAIANA SRL”, „PRINTUL DRACULA SRL” dar si „PRINTESA ASFALTULUI SRL” din Galati.

Cei de la Keysfin au numarat, totodata, numai putin de 23 de firme cu numele „BASESCU” si 28 cu „PONTA”.

Ca imaginatia romanilor in materie de nume de firme este de-a dreptul fabuloasa o constituie si alte exemple. In Olt este inregistrat o firma cu denumirea „SCUIPICI COMPANY CONFECTION DE LOUX”, iar in Pitesti functioneaza societatea „EU SI TU PENTRU VIITOR” din Pitesti, specializata in lucrari de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale. In Capitala sunt inregistrate firmele „STRALUCITORII DE MASINI SRL” si „USTUROI CU MAMALIGA PRODUCTION SRL”, in Sinaia avem „PUTIN DIN TOT SRL”, in Calarasi “REGELE FIARELOR SRL”, in Timis „BESTIAL RECORDS SRL” , in Craiova „MARADONA BEAUTY”, iar in Alba Iulia „OCCIDENT MURDAR CURAT LUX SRL”.

La Registrul Comertului gasim inregistrate si numai putin de 15 firme cu „OZN” in denumire, alaturi de “VIRGIN GALACTIC SRL” si, bineinteles, “FANTASME COM SRL” din Bucuresti, specializata in comert cu amanuntul in magazine nespecializate cu vanzare predominanta de produse alimentare, bauturi si tutun.

Iar atunci cand nu umbla dupa OZN-uri, oamenii de afaceri se inspira din casa, familie, etc. Dovada ca avem inregistrate la Registrul Comertului 54 de firme cu numele „VARU”, 23 cu numele “CUMNATELE”, precum „CUMNATELE COM SRL” din Dolj si “CUMNATII PROD SRL” din Berceni, dar si denumiri ceva mai speciale, precum “IUBIREA DE AUR SRL” din Galati, „VIRGINA 69 SRL” din Campina, “ GIGOLO BOY” din Arad, „GIGOLO LATINO SRL” din Cta, “TRIPLU XXX CONCEPT SRL” din Dolj, “SEXY PARTS & ACCESORIES SRL”din Constan ta, SUGERLINE SRL din Miercurea Ciuc si, de ce nu, cele 13 firme cu numele de „POPONET” .

Nici animalele nu au fost uitate, dovada denumirea firmelor “ELEFANTUL BIMBO COMIMPEX SRL” din Bucuresti, “SAPTE MAIMUTE SRL” din Bucuresti, “PORCUSORUL EUROPEAN SRL” din Baia Mare, “FRUMOASA BALTATA SRL” din Botosani, “PISICA GRASA TATTOO BUCURESTI SRL” si “SOARECE ATRACTIV SRL” din Bucuresti,

Informatiile din materialul de mai sus sunt culese din barometrul privind starea business-ului romanesc, un proiect dezvoltat de KeysFin prin analiza datelor financiare de la societatile comerciale si PFA-urile active din Romania.

KeysFin ofera servicii de business information si credit risk management dedicate mediului de afaceri, de la rapoarte de credit, monitorizare, analiza competitiei, la studii si analize de sector necesare companiilor care doresc sa dezvolte un business sanatos pe piata romaneasca. Detalii aflati de pe www.Keysfin.com

sus(8)jos(2)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns