taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj
escape restaurant gherla locuri de munca angajare bucatar pizzer dej cluj
cuplu plimbare

De sâmbătă fără mască pe drum, ieșirile la plimbare fără limită de oră, ce restricții se mai ridică

Începând cu data de 15 mai se elimină portul măștii în exterior, cu câteva excepții, a anunțat joi administrația prezidențială. 

Rămân excepțiile din exterior, unde trebuie purtată în continuare masca, cum ar fi piețele, târgurile sau stațiile de transport public. În mijloacele de transport public masca va rămâne obligatorie, la fel și în spațiile din interior.

A doua măsură care intră în vigoare este eliminarea restricțiilor de circulație noaptea și simultan se elimină orice restricții asupra programului agenților comerciali. Astfel, magazinele vor reveni la programul normal pe care l-au avut.

Activitățile sportive în aer liber vor fi posibile cu 25% din locuri ocupate, deci cu spectatori.

De la 1 iunie

În interior vor fi câteva relaxări.  Nunți, botezuri, mese festive, se vor putea organiza la exterior, în aer liber, începând cu 1 iunie, cu maximum 70 de persoane. Nunți, botezuri, mese festive la interior cu maximum 50 de persoane

Numărul persoanelor participante ar putea crește de la 1 iulie, dacă organizatorul garantează că toate persoanele care participă sunt vaccinate, se renunță la restricționarea numărului de participanți.

La sălile de sport, numărul de participanți va fi restricționat, însă dacă managerul sălii de sport garantează că toate persoanele care intră sunt vaccinate, numărul de participanți poate să crească.

La școală

Este previzibil ca în următoarele săptămâni majoritatea localităților să intre în scenariul verde și, în acest fel, majoritatea elevilor să se întoarcă fizic în școli.

foto: jcedmonds.com

vezi pe același subiect

Liber pe drum fără mască de sâmbătă, până la ce oră sunt deschise terasele și restaurantele, ce restricții se mai modifică

sus(19)jos(7)

Lasă un răspuns