taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj locuri de munca angajare gherla dej cluj supercom sofer muncitor
hot spargere baia mare

De râsul lumii: doi hoți la o spargere, ca la sala de operație: Psst! Suntem filmați! – VIDEO

Cea mai scurtă spargere  pare să aparțină unor bărbați din Baia Mare. Operațiunea lor este comică de-a binelea.

S-a întâmplat în urmă cu câteva zile, pe 19 mai, în plină zi, într-un cartier de locuințe băimărean. Proprietarii au avut grijă să monteze în apartament o cameră de supraveghere, iar imaginile înregistrate în acea zi sunt de-a dreptul hazlii.

La un moment dat, ușa apartamentului se deschide și intră doi bărbați hotârâți. Sunt bine deghizați: și-au pus pe față mască, dar nu de oricare, ci una medicală, de parcă intră la sala de operație.

Unul dintre ei, mai agil, începe imediat căutările după ceva de valoare. Din spate vine colegul. Mult mai precaut, acesta a văzut mai multe filme polițiste și nu se aventurează din prima. Scanează vigilent decorul și nu durează mult până face o descoperire care îi dă fiori reci pe spinare: o cameră de supraveghere. Omul o tulește rapid, dar nu înainte de a-și anunța coechipierul că treaba e groasă.  Fără niciun trofeu, cei doi dispar într-o clipită, așa cum au apărut. Marea „spargere” s-a încheiat în 10 secunde.

Alertaţi la numărul unic de urgenţă 112, poliţiştii au ajuns la faţa locului, însă hoţii nu au fost încă prinşi, informează observator.tv.

Proprietarul a pus imaginile pe internet, în speranța că cineva îi va recunoaște pe cei doi „chirurgi”.

video în continuare

 

sus(3)jos(0)

Lasă un răspuns