taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet orl gherla dej cluj excavari excavator gherla dej cluj telefon

De Crăciun, fii mai bun – activități de sărbători cu elevii de la liceul Ana Ipătescu – FOTO

După cum este tradiția la români în preajma Crăciunului, elevii Liceului „Ana Ipătescu” Gherla s-au organizat și au realizat activități frumoase, menite să aducă un zâmbet pe chipurile unor familii fără posibilități din oraș.

Chiar de la începutul lunii decembrie au avut loc spectacole tematice, puse în scenă de doamnele învățătoare, de profesorii de religie, de limba franceză, de limba engleză și de muzică. Prin intermediul lor, au intrat in atmosfera de sărbători atât elevii, cât și părinții acestora și invitații la spectacole.

galerie foto: imagini de la activități

galerie foto gherlaPe 18 decembrie, elevi de la clasele primare, din gimnaziu și din liceu au desfășurat Târgul de Crăciun, în centrul orașului. La târg au fost expuse și comercializate obiecte hand-made, iar banii obținuți din vânzarea produselor au fost folosiți pentru cadouri, pentru copiii fără posibilități și familiile acestora.

În ultima săptămână, elevii, însoțiți de învățătoare și diriginți, au oferit daruri și au cântat colinde unor familii din Gherla sau din împrejurimi, dar nu au uitat să treacă cu urări și pe la vârstnicii de la centrul de îngrijire din oraș.

sus(7)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns