taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon angajare locuri de munca gherla dej cluj tehnician mezeluri mariflor mek pavaje borduri mintiu gherlii gherla dej cluj
victor ponta cluj pro romania

De ce să votați PRO România pentru Consiliul Județean Cluj (P.E.)

Pentru Consiliul Județean, PRO România Cluj a construit o echipă performantă, care va aduce un suflu nou în administrația clujeană. Sunt persoane care provin din sfere diferite de activitate, dar fiecare în parte a performat în sectorul în care activează, fiind recunoscuți prin seriozitate, orientare spre rezultate, profesionalism și dedicare.

”Ce mă bucură și mă încântă în acest moment e că, la nivelul echipei PRO România, este o efervescență cum nu am mai văzut în politică, sunt mulți oameni tineri, care au idei bune, care se documentează și care vor face performanță. Și mulți dintre ei sunt clujeni care văd Clujul ca pe propriul lor cămin și asta contează, pentru că pun suflet și sunt extrem de motivați”, subliniază Remus Lăpușan, lider PRO România Cluj.

Programul cu care PRO România vine, la nivel județean, în fața clujenilor este structurat pe două dimensiuni: administrație pentru oameni și administrație pentru dezvoltare.

Cele 10 categorii mari de proiecte sunt menite să asigure o dezvoltare echilibrată, multidimensională a județului. Proiecte precum Centrul de Mentorat și Inovare Tehnologică, Consiliul Consultativ al Cetății, politici verzi și de energii regenerabile, centre de învățare continuă și mobilitate profesională, strategii pentru cultivarea și promovarea identității clujene, parcuri științifice și tehologice, un brand turistic pentru Cluj, înființarea unui lanț de magazine cu produse locale, modernizarea infrastructurii de transport feroviar, realizarea Centurii Metropolitane și digitalizarea serviciilor administrative au ca scop principal creșterea calității vieții clujenilor, asigurând în același timp un cadru propice marilor proiecte de investiții din județ, care să genereze ulterior o relansare a întregii economii regionale.

”Avem în echipa noastră candidați care își doresc dezvoltare durabilă în comunitățile lor, care vin cu proiecte fezabile, care au viziune pentru un viitor prosper, dar care înțeleg și faptul că toate categoriile sociale au dreptul la un trai demn. La acest capitol se va vedea diferența dintre noi și competitori: noi avem în echipă oameni care fac politici publice pentru oameni și fiecare dintre membrii echipei noastre și-a demonstrat deja competențele și buna credința într-un domeniu pe care-l stăpânește”, subliniază Remus Lăpușan, candidat PRO România la Consiliul Județean Cluj.

Lăpușan Remus-Gabriel

Remus Lăpușan este candidatul PRO România la șefia Consiliului Județean Cluj și se bucură de o largă susținere în rândul clujenilor, care îl consideră un politician extrem de activ, cu rezultate pe măsura implicării, dar și foarte uman.

”Îmi place să fiu cu un pas înaintea vremurilor. Urmăresc care sunt direcțiile de dezvoltare de la nivel european și mi-aș dori să fim la acel nivel. De aceea, proiecte care vizează energii verzi, evoluții tehnologice de ultimă oră sau digitalizarea administrativă sunt pe lista mea de priorități. Dar pe de altă parte, mi se pare esențial să conturăm o strategie pentru a valorifica și perpetua zestrea identitară clujeană pe parcursul mai multor generații, dar și să acordăm o atenție deosebită unor programe județene pentru corelarea educaţiei şi învăţării pe tot parcursul vieţii cu piaţa muncii. Am în plan și un proiect pentru a deschide un lanț de magazine exclusiv cu produse agricole de la producătorii clujeni, branduri locale care să ajungă pe masa locuitorilor din mediul urban. E nevoie și de infrastructură, dar e nevoie și să ne preocupe calitatea vieții clujenilor. Până la urmă, facem politică pentru oameni”, subliniază Remus Lăpușan.

Macrea Maria Florica

Doamna Macrea Maria s-a remarcat de-a lungul anilor printr-o valoroasă implicare în proiecte sociale și își dorește ca și pe viitor să contribuie, de la un alt nivel decizional, la asigurarea unor condiții de viață mai bune pentru categoriile vulnerabile: ”Candidez la Consiliul Județean Cluj fiind convinsă că politica poate fi altceva decât este ea acum. Pe parcursul întregii mele activități, am fost și sunt alături de cei care care au cel mai mult nevoie de sprijinul nostru, al celor din jur: copii instituționalizați, tineri la început de drum, producători locali. Am înțeles, în toți acești ani, că oferindu-le acestora ajutor, investim de fapt în viitorul comunității noastre. În Consiliul Județean, voi depune toate eforturile ca aceste trei categorii de persoane să devină o prioritate pentru Cluj. Trebuie să facem astfel încât nimeni să nu rămână în urmă, pentru că binele nu e ”rezervat” doar unora din societate. De aceea, faptele bune sunt politica mea!”

Trâmbițaș Marcel Traian

De profesie medic veterinar, Trâmbițaș Marcel are o experiență bogată în administrația locală, ocupând pentru mai mulți ani funcția de consilier local în municipiul Dej. Responsabilitatea, determinarea și seriozitatea sunt trei trăsături definitorii care îl recomandă pe domnul Trâmbițaș pentru funcția de consilier județean.

Irimie Vicențiu Mircea

Domnul Mircea Irimie este un politician cu experiență, ocupând funcții publice de pe mai multe paliere administrative – a fost Viceprimar în Turda, Deputat în Parlamentul României, respectiv Secretar de Stat în Ministerul Consultării Publice. Deschiderea spre dialog, excelenta cunoaștere a mecanismelor și pârghiilor administrative, onestitatea care îl caracterizează îl vor călăuzi și în activitatea politică viitoare.

Neamț Viorel-Claudiu

Claudiu Neamț este un tânăr antreprenor, activ în politică din 2012 și tot de atunci a fost și consilier local în Săvădisla. Își dorește ca pe viitor să-și valorifice experiența la nivel județean, susținând dezvoltarea de noi parcuri tehnologice și industriale, luptându-se pentru un Aeroport mai modern, pentru susținerea antreprenorilor locali, pentru stimularea start-up-urilor și pentru orașe smart.

Mîrdan Carmen-Doina

Carmen Mîrdan este o tânără proaspăt intrată în politică și are încrederea că va putea schimba în bine atât modul de viață al comunității din care face parte, cât și mentalitatea cetățeanului privind politica. ”Am determinarea necesară pentru a face lucrurile să meargă mai bine, cu suflet și din suflet, pentru cetățeni. Proiectul meu de suflet este cel legat de cultivarea brandurilor și produselor tradiționale locale, pentru că eu cred atât în producătorii români, cât și în produsele românești și vreau ca produsele clujene sa fie în topul brandurilor internaționale.”, subliniază Carmen Mîrdan.

”Proiectele noastre sunt gândite pentru dezvoltarea pe termen mediu și lung a Clujului, pornite din identificarea punctelor slabe ale județului în acest moment și din nevoile care ne-au fost comunicate de către cetățeni. Sunt proiecte care au în centru cetățenii Clujului, dincolo de ideologii sau ambiții politice. Haideți să dăm o șansă realizării acestor proiecte, prin votul din 27 septembrie!”, transmit candidații PRO România Cluj.

(PE – publicitate electorală)

Produs de SC Media Genius srl, la comanda Partidului PRO România – Cluj, Cod mandatar financiar: 21200010

sus(1)jos(16)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns