taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon
gherla asfalt spart adp strada primaverii

De ce s-a spart strada Primăverii, abia asfaltată

De la mijlocul lunii mai au început lucrări de reabilitare pe strada Primăverii din Gherla.

Lucrările au fost executate prin Administrația Domeniului Public Gherla SA și au presupus frezarea drumului și turnarea unui strat nou de asfalt.

asfaltare gherla strada primaverii

Numai că, imediat după terminare, aceiași angajați ai ADP au revenit și au spart asfaltul pe un sens de mers, de-a latul șoselei.

Genel Mureșan, managerul ADP Gherla, a explicat că ploile care au tot căzut în ultima perioadă au dus la acumularea de apă pe stradă, iar pentru a evita astfel de situații, s-a luat decizia revenirii asupra lucrării.

Șeful ADP a precizat că este vorba despre lucrări de canalizare, prin care se urmărește evacuarea mai bună a apei adunate în urma ploilor.

sus(1)jos(115)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

1 comentariu

  1. Cum poți să fîi atât de idiot, ? Dacă era vorba de gaze ,înțelegeam,dar de canalizare ??? Pe aceea stradă nu au fost probleme ca și pe T . Vladimir escu cu Călărași ..Să plătescă din salariul lui ( tot din banii noștri ) refacerea străzii .cu tot cu cine l-a angajat .

    sus(35)sus(1)

Lasă un răspuns