taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon excavator gherla dej cluj
lorennac cluj ingeri pentru ingeri

Lorenna canta in Europa si in America, dar nu la Gherla. De ce? VIDEO

Are concerte in tara, canta muzica de petrecere pentru romanii din strainatate, din Europa si din SUA, are emisiune la televiziune dar, desi este originara din Gherla, nu canta acasa.

Este vorba despre Lorenna, care se pregateste sa cante pe 30 august romanilor din Ungaria, la Micherechi, pentru al treilea an la rand si pentru a doua oara la „Festivalul Castravetilor”.

lorenna micherechi

lorenna talisman

Doar in luna august, artista a batut tara in lung si-n lat: Prahova, Dambovita, Bacau, Targu Mures, Maramures, Arad, Suceava. La inceputul lunii august, Lorenna a participat la turneul caritabil „Ingeri pentru ingeri”, unde alaturi de ea au urcat pe scena Salii Sporturilor din Cluj-Napoca si alti artisti din zona Gherla – Marinela Zegrean-Istici, Rares Zegrean-Istici, Ciprian Picovici, Maria Marcu, Ceterasii de la Gherla condusi de Gabi Bunea, alaturi de trupa Talisman.

Cum am ajuns sa cant in acest turneu? Eu colaborez cu toti organizatorii de spectacole din tara. La invitatia lui Alin de la Talisman si a Danei de la ”Expozitii si traditii’ ‘(organizatoare spectacole in tara), am acceptat cu mare drag, mai ales ca este vorba despre un copilas de 1 an care merita sa aibe o sansa la viata. Pur si simplu m-a sunat, eu am spus ”da” si am pornit la drum impreuna cu alti colegi de-ai mei de cantec.”

Primesc telefoane de la gherlenii mei: „De ce nu vii sa canti la Zilele Municipiului Gherla? Ai uitat de unde ai plecat?” Si le tot spun ca nu sunt invitata! In aprilie 2013, cand am facut filmari la Gherla, eu si echipa Etno TV am primit invitatia primarului de a fi prezenti la festival si de a transmite evenimentul in direct. Avem inregistrarea cu invitatia pe film! Cand a fost festivalul, nu am mai primit niciun semn. Asta in conditiile in care faceam totul gratuit. Organizatorul evenimentului a fost Angela Rusu, colega mea care, dupa cate vad, „ma iubeste foarte mult„, mai spune Lorenna.

De fapt, intre cele doua cantarete au existat mai multe „frecusuri” de-a lungul timpului. Angela a acuzat-o pe Lorenna ca i-a „furat” melodia „Toate sogoritele”, Lorenna raspunzand ca este vorba de o piesa a lui Sergiu Vitalian Vaida, pe care ea o canta intr-o prelucrare etno. Tot pe acelasi subiect, al „sogoritelor”, Angela a mai disputat un meci cu Lorenna si la o emisiune tv in direct.

Cele doua vedete din Gherla s-au mai „duelat” si la emisiunea „Cireasa de pe tort”, de aceasta data in retete culinare.

Zilele Gherlei din 2014 le-a organizat tot Angela„, spune Lorenna, „asa ca din nou nu am fost invitata. Dar pe viitor am sa incerc sa organizez un spectacol pentru gherlenii mei, numai cu invitati pe care ei si-i doresc.

Angela Rusu a admis intr-un interviu din 2013, nedifuzat pana acum, ca a „atacat-o” pe Lorenna intr-o emisiune tv, rabufnind dupa ce a acumulat mai multe nemultumiri. „Fata in fata nu ne-am certat. A fost o evitare reciproca, in care pana la urma, cel mai destept a cedat!”, a declarat Angela. La randul ei, Lorenna spune ca de fapt televiziunile sunt cele care au manipulat relatia dintre ele.

Legat de prezenta Lorennei la Zilele Municipiului Gherla, primarul Marius Sabo se arata deschis: „O invit pe Lorenna sa cante in oras oricand. Ii punem la dispozitie Casa de Cultura sau cinematograful, gratuit, oricand doreste, pentru un concert!”

In ce priveste noutatile pe care le are Lorenna pentru fanii ei, ultima piesa lansata, chiar in urma cu o saptamana, se numeste „Ia tigaia, na tigaia!”

sus(1)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns