taxi gherla telefon
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon nisip balast gherla canalizare fose septice transport materiale constructii gherla dej cluj angajare bucatar locuri de munca gherla dej cluj conte restaurant angajare locuri de munca infirmier camin varstnici rebeca santioana gherla dej cluj angajare locuri de munca gherla dej cluj tehnician mezeluri mariflor
accident motocicleta gherla

De ce a fost arestat motociclistul care a provocat un accident la ieșirea din Gherla

O motocicletă abandonată a fost găsită de polițiști în noaptea de duminică spre luni, pe varianta ocolitoare, în apropiere de Băile Băița. Conducătorul vehiculului trebuia să anunțe  evenimentul la poliție, dar nu a făcut acest lucru. Avea și motive.

Pe 8 iunie, în jurul orei 01:15, un motociclist care circula dinspre Dej spre Gherla, nu ar fi adaptat viteza, iar o ploaie căzută cu câteva minute înainte i-a făcut feste. Într-o curbă, motocicleta a derapat pe șoseaua umedă și s-a răsturnat.

Două echipaje de poliție de la Gherla au ajuns în scurt timp la locul accidentului, dar în apropiere nu se mai afla nimeni. A rămas însă motocicleta, destul de avariată, două căști de protecție și un papuc.

Potrivit legii, conducătorul auto trebuia să anunțe producerea evenimentului la poliție, în termen de 24 de ore. După expirarea intervalului, polițiștii de la Compartimentului Rutier Gherla au început cercetările pentru identificarea conducătorului auto.

În urma acestora, s-a stabilit că este vorba despre un tânăr în vârstă de 25 de ani din localitatea Sălișca, comuna Câțcău, județul Cluj. Acesta deținea permis de conducere emis în Italia, dar figura cu dreptul de conducere suspendat.

Pe 12 iunie, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de sâmbătă, 13 iunie, magistrații au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

În acest caz se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui autovehicul fără permis de conducere și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției.

Un motociclist a derapat și s-a răsturnat, polițiștii nu au mai găsit pe nimeni la locul accidentului – VIDEO

sus(2)jos(4)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon parbriz luneta gherla dej cluj atelier service

Lasă un răspuns