taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla angajare restaurant fiesta bucatar ospatar locuri de munca gherla angajare sticlar sticla dej clujr
examen conducere permis proba practica filmare politie

De 1 aprilie s-a prezentat la examenul pentru permisul de conducere în locul altuia

Un bărbat s-a prezentat la examenul de șoferie în locul altcuiva. Polițiștii n-au gustat „gluma” de 1 aprilie și i-au deschis dosar penal.

Chiar pe 1 aprilie, un bărbat de 32 de ani, din satul Petriș, comuna Cetate, județul Bistrița-Năsăud, s-a prezentat în vederea susținerii examenului teoretic pentru dobândirea permisului de conducere, categoria B.

Bărbatul s-ar fi folosit de o altă identitate. El s-a legitimat cu actul de identitate al unui bărbat de 44 de ani, din satul Moruț, comuna Matei din același județ.

În cauză, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Bistrița au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de fals privind identitatea, în scopul documentării faptei.

foto: arhiva

sus(26)jos(0)

Lasă un răspuns